dejca, Lada riva 2107

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: dejca, Lada riva 2107

Post by dejca »

Ne treba njoj turbo, ide ona delux i na tri klipa, vozim je već dva meseca :D
Šta da radim prijatelju, imao sam najbolju nameru u subotu da završim sa ladom, poneo pare 2000€, ličnu kartu, krenuo da dovezem kola, prodavci ih nahvalili i kad odeš djoka. Jednog zatičem kod majstora, jedna skapala, treća polu farbana.
Nadjoh dobrog senika ali tek za 2400€. E to reko neću, ja kad sam ispustio drugarevu astru g za 2500 onda trebam batine da dobijem ako dam za senika 2400. Drugar prvi vlasnik, 107,000 prešla, šta da pričam dalje.
A da oduzimam vreme sebi i bratu da idemo da tražimo to više neću. Lada će da se popravi i tako.

dejca

Post by dejca »

Evo ga, ovaj je bio naj lepši spolja i enterijer odličan a dole rdja.
https://www.polovniautomobili.com/putni ... expression

dejca

Post by dejca »

masan_motor

Post by masan_motor »

Kaže jedan lik da francuska vozila kupuju mahom žene i muškarci koji se ama baš ništa ne razumeju u automobile :D

Ćuti dobro si prošo mogli su da te izvaraju, polovan auto se kupuje barem 3-4 meseca ako neces da te izvaraju preprodavci. Sad svaki dan baciš oko i pogledaš šta se nudi pa lagano.

masan_motor

Post by masan_motor »

Svi su lepi na oko jbg ali imaju godine a inace svi preprodavci tako remontuju automobile koje dovuku. Razmontiraju i salju poštom na remont kugli, spona, letvi amortizera...

Boki78

Post by Boki78 »

masan_motor wrote:Kaže jedan lik da francuska vozila kupuju mahom žene i muškarci koji se ama baš ništa ne razumeju u automobile :D
Jel ti i taj komsija iz Drajzerove? :mrgreen: :mrgreen:

dejca

Post by dejca »

Ma nemam ja vremena toliko da tražim, drugo u ovom selu LE ponuda nikakva ako hoću nešto valjano gde ima veći izbor mora se ići u niš. Ako se odlučim idem onog od 2400 da uzmem i to je to, jeste da sam više voleo benzinca ali....

masan_motor

Post by masan_motor »

Pa idi u niš mora se ide za auto ja sam iz bg pa sam isao u staru pazovu po jedan auto. I gledaj samo privatno kad neko prodaje, izbegavaj ljigave preprodavce i placeve.

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Kako ih nije sramota da za auto star 16 godina i sa navodnih 179000km napišu da je NOV ?

masan_motor

Post by masan_motor »

Nije ih sramota jer im je auto osnovno sredstvo za prevaru. Kako onaj sa dve kutijice šibicari tako ovaj uz pomoć auta vara ljude. Bez blama istrčavaju ljude sa lažima po oglasima dok im neko ne razbije glavudžu.

Boki78

Post by Boki78 »

Dare wrote:Kako ih nije sramota da za auto star 16 godina i sa navodnih 179000km napišu da je NOV ?
Pa to NOv ili energicnije NOOOOOOOOOV, je oznaka za "vizeulno ne lici na krs", dok ovi sto nisu NOOOOOVi su verovatno i bas vidno krsine

masan_motor

Post by masan_motor »

Doslo je dotle da ako vozis nov auto ti si budala i kreten dok je njegov auto koji prodaje sa 400.000 km NOV NOV noooov! Perfektan :D
Žabokrečina i siromaštvo.

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

dejca wrote:Ma nemam ja vremena toliko da tražim, drugo u ovom selu LE ponuda nikakva ako hoću nešto valjano gde ima veći izbor mora se ići u niš. Ako se odlučim idem onog od 2400 da uzmem i to je to, jeste da sam više voleo benzinca ali....
Ja samo da te podsetim da sam za sadasnju Ladu zapucao busom u 5 ujutru iz Zajecara za Zrenjanin. A Samaru sam prodao u Paracin. A Leskovac-Nis je pola sata voznje, neki minut gore-dole.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

dejca

Post by dejca »

Da ali ti si znao sta ides da kupis a ovo je sve lutrija, jedan odlazak do nisa je gubljenje celog dana. Zvao sam ovog sto je prodaje 2400, hvali je i na telefon, kaze dodjite da je vidite, pa reko bili smo u subotu, epa sto me niste zvali da je otvorim i upalim i vi biste je kupili.

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

pa pazi, lepo izgleda na slikama, deluje stvarno ocuvano. idi ti to da pogledas, nije Nis na kraju sveta. ja jesam znao (otprilike) sta kupujem ali moj drugar koji je do sada 2 auta kupio u Novom Sadu je isto kao i ti, seo u kola i krenuo da obilazi, nije znao sta kupuje. Meni daljina od kuce nikad nije bila ogranicavajuci faktor gde cu da kupim auto, ako je dobar primerak. kasnije moze da se isplati tih 50e vise koje sam dao za gorivo da odem do tamo negde.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

Locked