Lada protiv tranzicije... ili Lada protiv ostatka sveta
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- James_2101
Da pocnemo...
Moje je misljenje malo proizvodjaca automobila drzi do sebe tj. do nekih vrednosti po kojima su bili poznati ( tu naravno ubrajam svoju omiljenu Ladu ).
Sada se svi bore za nove kupce, traze neke nove vrednosti... niko vise ne gleda nas, ljubitelje odredjenih marki automobila
Mozda cu dobiti psovke zbog ovog, ali imao sam priliku da vozim Kalinu, i tu mi se nesto, jednostavno ne uklapa!
Nesto joj fali!
Nemam pojma sta je to, ali onaj osecaj nije isti...
Moj drug je rekao : Ako robujes samo jednoj marki automobila, to ce ti se kad tad obiti o glavu!
Meni se jos uvek nista nije obilo o glavu...jerbo je LADA LADA!!!!
Vase misljenje?
Moje je misljenje malo proizvodjaca automobila drzi do sebe tj. do nekih vrednosti po kojima su bili poznati ( tu naravno ubrajam svoju omiljenu Ladu ).
Sada se svi bore za nove kupce, traze neke nove vrednosti... niko vise ne gleda nas, ljubitelje odredjenih marki automobila
Mozda cu dobiti psovke zbog ovog, ali imao sam priliku da vozim Kalinu, i tu mi se nesto, jednostavno ne uklapa!
Nesto joj fali!
Nemam pojma sta je to, ali onaj osecaj nije isti...
Moj drug je rekao : Ako robujes samo jednoj marki automobila, to ce ti se kad tad obiti o glavu!
Meni se jos uvek nista nije obilo o glavu...jerbo je LADA LADA!!!!
Vase misljenje?
Hladno pivo, vrela cica i moja draga Lada 110tkica!
- James_2101
Meni je neopevano zao sto je moja bela 2101 otisla iz moje garaze, kuce, dvorista... daleko od mene!
Ali zato imam Ladu 110, nije to to, ali je poprilicno blizu ( ili daleko, zavisi sta posmatramo... )
Ponavljam, zao mi je sto nisam toliko aktivan, ali imam problema, frke, muke...
Razumem ja da trziste diktira sve... ali sve!
Sto se tice Zastave, trenutno mi je drugi auto Zastava 128 iz `87, zelene boje...
Od dodatne opreme ima farove i dobro poznati sistem ASSJ - Ako Stane Stala Je!
Salim se... Nije toliko losa. Moj ortak kupio Yugo, onaj fancy sa svom onom plastikom...
Imao je jedan problem... Prozor na vozackoj strani nije hteo da mrdne...
Skine on tapacir, umesto celog onog mehanizma - motka!

Ali zato imam Ladu 110, nije to to, ali je poprilicno blizu ( ili daleko, zavisi sta posmatramo... )
Ponavljam, zao mi je sto nisam toliko aktivan, ali imam problema, frke, muke...
Razumem ja da trziste diktira sve... ali sve!
Sto se tice Zastave, trenutno mi je drugi auto Zastava 128 iz `87, zelene boje...
Od dodatne opreme ima farove i dobro poznati sistem ASSJ - Ako Stane Stala Je!
Salim se... Nije toliko losa. Moj ortak kupio Yugo, onaj fancy sa svom onom plastikom...
Imao je jedan problem... Prozor na vozackoj strani nije hteo da mrdne...
Skine on tapacir, umesto celog onog mehanizma - motka!
Hladno pivo, vrela cica i moja draga Lada 110tkica!
Koliko znam i imam iskustva sa vozilima sa garancijom mogu reci ovako. Moj sluzbeni auto VW Touran ima garanciju 4 godine na motor (u sklopu se podrazumeva i struja) ili predjenih cini mi se 100 000km, ima garanciju na karoseriju da nece korozirati za 4 godien i nista vise. Sve ostalo sto se podesava, otvara - zatvara, zulja i tome slicno nema garantiju, za sve ostalo placa kasko osiguranje ako za to postoji potreba.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
Pa na poslu smo imali i Volvo cross country, pa je bijo tu neki sudar - ponovo Kasko spasava.
Pa smo imali 2 Dacije Logana, dizele. Gori nov auto nisam vozijo - raspad. Pa i nismo potrvdili njihovu kupovinu...
I eto sada Touran i Caddy su tu da shljakaju
Dosta solidni traktori...
Pa smo imali 2 Dacije Logana, dizele. Gori nov auto nisam vozijo - raspad. Pa i nismo potrvdili njihovu kupovinu...
I eto sada Touran i Caddy su tu da shljakaju
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,