Motorna ulja
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
-
Boki78
Re: Motorna ulja
Upravo to, price da sa 100.000 ladin motor produva su posledica rada i vlasnistva idiota i njegovog majstora, kolege po 'telegenciji. 
-
masan_motor
Ja sam u sve svoje automobile sipao samo mobil ful sintetiku tako da ne znam o čemu prdiš.
Možda lada i nije za bolje kada u OVLAŠĆENOM servisu sipaju bućkuriše i ugrađuju krš delove.
Možda lada i nije za bolje kada u OVLAŠĆENOM servisu sipaju bućkuriše i ugrađuju krš delove.
-
Boki78
Samo samara nije bila medju njima, njoj si verovatno vise dolivao nego sipao. Sto se lade tice ona ti je lakmus za vozaca, svako ko ti kaze da mu duva na 100.000, ako nije bas skroz van price, da ne zna, niti ga interesuje, je skoro uvek jajara i seljacina, mentol svakako.masan_motor wrote:Ja sam u sve svoje automobile sipao samo mobil ful sintetiku tako da ne znam o čemu prdiš
I dzaba sviras qrcu sa tim ovlascenim, toga nema, ovih koje ima je ovlastila sopstvena luda glava i zelja za lagarijom.
Filtere imas MANN u Sanelu, Hengst u Vudimu , ...
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
hahahahah da li zaista misliš da će izrod otići kupiti Mann ili Hengst filter ulja?!! :-D
Taj će da uzme stari, ubaci u njega svoje pocepane najlonke i da proda babaji priču kako se potrudio.
PS: Ulja stane do tik ispod otvora čepa za dolivanje.
Taj će da uzme stari, ubaci u njega svoje pocepane najlonke i da proda babaji priču kako se potrudio.
PS: Ulja stane do tik ispod otvora čepa za dolivanje.
-
Boki78
Negde se nadam da ce doci nas ministar insotranih poslova i zapeva onu njegovu omiljeno , tko bi rek'o ... al ne ne mislim naravno, on ce kao po obicaju da serenda, svira qrcu i opet uradi nesto najdebilnije sto se moze da uradi i nastavi da kenja kako auto ne valja ...bruyoni wrote:hahahahah da li zaista misliš da će izrod otići kupiti Mann ili Hengst filter ulja?!! :-D
-
masan_motor
Samari smo sipali žuti shell davno to beše, imao sam do skoro kantu u garaži sa još ulja i nije trošila ništa. Onda je odjednom prolupao motor i počeo kao lud da duva i pljuje na iber. I to je bilo to
Sanel begrad adresa leštane ma daaaaj jel ima nešto u centru? Imam ako nisam bacio filter ulja od lade samare 1.3 jel paše to?
Jel ima neki frad i gde? Za te smradove sam pre 20 godina kupovao frad i nisu bili loši.
I inače mi trebaju neki filteri klime i motora za moj auto pa možda i potegnem do tih vukojebina.
Sanel begrad adresa leštane ma daaaaj jel ima nešto u centru? Imam ako nisam bacio filter ulja od lade samare 1.3 jel paše to?
Jel ima neki frad i gde? Za te smradove sam pre 20 godina kupovao frad i nisu bili loši.
I inače mi trebaju neki filteri klime i motora za moj auto pa možda i potegnem do tih vukojebina.
pazi da se ne izgubis usput
daleke su to zemlje...i ne izlazi iz auta ni za zivu glavu. moze nesto da te rastrgne, ljudozderi pojedu ili jos gore nesto otrovno da te ujede. kao na safariju... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
-
masan_motor
Vukojebina teška. Kakve filtere prodaje onaj trovač za lade u d. Tucovića? 
-
Boki78
One iz Sanela posto je deo njihove mreze. Al tesko da se digne telefon i raspita ili ne dao bog (od rada premoreno
) dupe a?
-
masan_motor
Pa onda kupimo kod njega neki dinar i trovač da zaradi
pretprošlu zamenu ulja je on radio i lada nije ni gram potrošila pa ti vidi. Ovlašćeni lada butik servis vs trovač lada iz d. Tucovića 
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Za one koji bi da stave u motor nešto bolje od vode, crne optime i zejtina Gazela ima na akciji Nisotec autoline 5W40 za 1500din kantica od 4l, džabalesku za SN ACEA A3/B4 ulje
-
masan_motor
1500 dinara 4l ulja? Nisotec? Nikad čuo, meni to zvuči prejeftino... Koliko inače košta?
-
masan_motor
Neka hvala, drugar sipao svojevremeno u toyotu corolu kad je išla ona reklama "sipaš i ne misliš" mislim da je bio galaks ulje i- auto prolupo morali generalku da rade.