Gepek kod 112
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Gepek kod 112
Nikola,Beograd
Da li neko ima problema sa zatvaranjem gepeka kod 112-ce,posto cu ja odvaliti plastiku nazad jer treba jako velika snaga da se zatvori.Gledao sam kako da sredim ali nemam ideju????
Da li neko ima problema sa zatvaranjem gepeka kod 112-ce,posto cu ja odvaliti plastiku nazad jer treba jako velika snaga da se zatvori.Gledao sam kako da sredim ali nemam ideju????
Ne znam da li je slično kod 112-ce kao i kod Samare, ali bi trebalo da postoji pločica kojom podešavaš na šta se hvata bravica gepeka. Na jednoj strani (na vratima, pretpostavljam) imaš bravu sa kukicom (malom "zakačaljkom") koja se hvata za pločicu na karoseriji - tako je u Samari. Ta se pločica drži na 2 šrafa, čijim podešavanjem treba da olakšaš zatvaranje i otvaranje gepeka.
Ako je slično kod 112-ce, trebalo bi da je to sistem kojim se to podešava. Ali, nemoj da te brine zvuk koji plastika pozadi daje, ona uvek zveči kod serije 211x, jer je takva kakva je - ruska.
Ako je slično kod 112-ce, trebalo bi da je to sistem kojim se to podešava. Ali, nemoj da te brine zvuk koji plastika pozadi daje, ona uvek zveči kod serije 211x, jer je takva kakva je - ruska.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- KamAZ driver
- Otkud_znam
- Automobil: lada 110 8v
ne cuje se plastika,vec metal i ogroman pritisak koji probije bubne opne u kabini.....plus ima li neko ideju kako se podesava da se lakse podizu peta vrata posto mi na poslu stalno pretresaju gepek,i hvataju za spojler prilikom podizanja koji ce posle nekog vremena verovatno ostati nekom od njih u ruci.....
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- altinjanin
- altinjanin
Od kada vozim Ladu,vec 5 godina, primetio sam da se ona sama kvari ali i sama se popravlja.Milion puta mi se desilo da nesto tandrce ili zuji danas a vec sutra toga nema.Evo neko jutro ja na posao sa kolima i ispred firme vidim da curi rashladna tecnost, i to posteno. Odem do pumpe, sipam Korsantin 40 do maximuma i evo vec skoro 10 dana vozim i NISTA. Bog ce znati sta je bilo i sta je zapusilo rupu ili rupe.Sa njom je avantura zagarantovana.