Nama je valeo postao mnogo krući posle 8.000 pređenih km i kada smo radili servis pre par meseci, doštelovali su kvačilo. Svi ti zamenski delovi su krš.
Dugo joj trebalo, ode lamela ili korpa
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
-
masan_motor
Re: Dugo joj trebalo, ode lamela ili korpa
Ruski verovatno nama su rekli da samo to ima da se nabavi. Sramotnici ne znaju ni zamajac da naprave kako treba a prave auto
Nama je valeo postao mnogo krući posle 8.000 pređenih km i kada smo radili servis pre par meseci, doštelovali su kvačilo. Svi ti zamenski delovi su krš.
-
Boki78
Idi begaj, meni zamajac bije vise od 100.000 a lamela preko 50.000 a da nije pustila ni mm. Bice da te napao gremlin, mozdani gremlin 
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Siroti gremlin, mora da skapava od gladi :,-(
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ja stavio ruen ili tako nesto i evo već 50 i kusur hiljada bez problema i promene a vozim ne žalim.
-
masan_motor
Kod nas je verovatno sajla zakrdžila, ne znam kojom logikom bi pera na korpi mogla da otvrdnu 
- tomo 110
- Automobil: lada 110 1.5 16v
Druk lager otiso skros na 41000km
- aleko-2141
Držao si nogu na kvacilu :-D
Meni fenox radi preko 120 000 km lude vožnje i još po gradu se vozi.
Meni fenox radi preko 120 000 km lude vožnje i još po gradu se vozi.
Pa u grad kad se vozi i mora često noga da se drži na kvaćilu, ludaka koliko hoćeš, najgori su biciklisti i taxi.
- aleko-2141
Pa kad držiš nogu na kvacilu ono će pre crknuti.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Što bi držao nogu na kvačilu u gradu? Ionako se nećeš zaustaviti ako na vreme nagaziš kvačilo.
- aleko-2141
Ne držim ja, po gradu se više koristi kvacilo pa će pre stradati, kažem moj druk je fenox pa radi bez problema.
Noga za kvačilo mora biti brža od noge za kočnicu, zato kad je podji stani ja uvek držim visoko nogu na kvačilu. Lako je aleku u BG auto putevi, široke ulice i gas. Dodji u najveće selo na balkanu Leskovac da voziš u ovu teskobiju gde su na trotoar parkirana vozila a pešaci idu ulicama, i hoćeš nećeš moraš 30 na sat i četvore oči da otvoriš.
- aleko-2141
Nisi bio u špicu u Kneza Miloša ili na gazeli, 2 km predjes za 40 min.
-
bortlonger
- Automobil: lada
dejca wrote: ↑Tue Dec 11, 2018 11:37 pmNoga za kvačilo mora biti brža od noge za kočnicu, zato kad je podji stani ja uvek držim visoko nogu na kvačilu. Lako je aleku u BG auto putevi, široke ulice i gas. Dodji u najveće selo na balkanu Leskovac da voziš u ovu teskobiju gde su na trotoar parkirana vozila a pešaci idu ulicama, i hoćeš nećeš moraš 30 na sat i četvore oči da otvoriš.
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
Jesam nekoliko puta sa zastavom 101 i ladom.aleko-2141 wrote: ↑Wed Dec 12, 2018 10:14 amNisi bio u špicu u Kneza Miloša ili na gazeli, 2 km predjes za 40 min.
A ovaj što se smeje izgleda nikad nije seo za volan.