Kupih Samaru - problemi i pitanja
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Ja sam moj uzeo u UKR-u u Beogradu,kolko znam UKR ima i u Novom Sadu,pa pogledaj tamo.
Meni je ta zadnja prskalica uvek trebala,jer non stop rade nesto u ulici,pa prolaze kamioni i svaki sledeci dan kad hocu da krenem staklo je puno prasine,tako da mi bas znaci
Na kraju krajeva mogla bi da se uzme posuda od Juga sto ide u gepek,mada ako kazes da ti ne treba nema potrebe
Meni je ta zadnja prskalica uvek trebala,jer non stop rade nesto u ulici,pa prolaze kamioni i svaki sledeci dan kad hocu da krenem staklo je puno prasine,tako da mi bas znaci
Na kraju krajeva mogla bi da se uzme posuda od Juga sto ide u gepek,mada ako kazes da ti ne treba nema potrebe
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
I jeste glupo,ali to je ruska tehnologija,sto jednostavno,kad moze komplikovano,moguce i da se prskalica zapusila.Sve u svemu ocajno resenjeMiljan wrote:U gepek je i najbolje da se stavi, ovo je mnogo glupo da crevo ide kroz ceo auto do zadnjeg stakla, 3 dana treba dok stigne tecnost do prskalice. Drugaru je to radilo samo u pocetku, dok je bio nov auto, i posle nece, izgleda da se zapusilo crevo, ko ce da ga nadje gde je kad je 6 metra dugacko.
Zbog brava cu da isp.z..m! Od ovih dunstera ovde jedan se usudio da pokusa da navari jezicak - i sad moram da kupim drugu bravu! U pm! Nego, da preko vas saznam za nekog majstora koji ce to da obavi kako treba, pa kad minu snegovi, da ja zapucam kod njega. Nije bitno za kilometrazu - preko 7 gora ako treba! 
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

Evo oko cega se bas mucim. Elem, cujem pre desetak dana da mi nesto struze na zadnjem levom tocku kada kocim pri manjim brzinama. Ja pomislih - paknovi. Odem kod majstora, poskidamo tockove i vidimo da su u pitanju kocioni cilindri, koje i zamenimo. Paknovi - sasvim u redu (kasnije saznam od prijatelja da ih je zamenio letos). Medjutim, opet se cuje ista stvar - struze li struze! Opet odem kod majstora, covek kaze da se nakupilo verovatno neke masnoce, te malo smirglom ocisti. Ali, ne lezi vraze - opet se cuje!!! Ja ga zovnem, objasnim u cemu je stvar, a on kaze da kupim paknove. "A sto da ih kupim kad su u redu", kazem, "uostalom, sam si to i rekao i video". I covek mi kaze da ne zna sta drugo da uradi.
Pre dva dana zamenim gume - prebacim prednje nazad, koje su skoro nove, a kupim dve wintere za napred. Ove koje su bile pozadi, bacio sam ih jer su se totalno istrosile. A sare na levoj gumi su nejednako potrosene - znaci: sledece nedelje idem na reglazu.
E sad,pitanje - sta struze, zasto, kako da resim stvar?
Pre dva dana zamenim gume - prebacim prednje nazad, koje su skoro nove, a kupim dve wintere za napred. Ove koje su bile pozadi, bacio sam ih jer su se totalno istrosile. A sare na levoj gumi su nejednako potrosene - znaci: sledece nedelje idem na reglazu.
E sad,pitanje - sta struze, zasto, kako da resim stvar?