Imam par pitanja oko procesa ciscenja dizni.
Skinuo sam sa jedne dizne napajanje i rad motora se nije promenio. To sam radio jer sam primetio da auto trza na benzinu.
Da li to znaci da se dizna zapusila ili je pre crkla? Da li se popravljaju?
Mozete li mi preporuciti neki servis u Beogradu?
Ciscenje dizni
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Mislim da covek nema karburator,vec direktno ubrizgavanje.Verovatno se zapusila.Dizne se ciste ultrazvukom.To nije mnogo skupo.
Inace to i nije neka nauka,u bilo koji servis da odes ne bi trebalo da imas problema.
Moze tu biti jos po nesto.Ti bi trebalo da imas potapajucu benzinsku pumpu,ume i ona da zeza,takodje i filter goriva.
Inace to i nije neka nauka,u bilo koji servis da odes ne bi trebalo da imas problema.
Moze tu biti jos po nesto.Ti bi trebalo da imas potapajucu benzinsku pumpu,ume i ona da zeza,takodje i filter goriva.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Hm, nikad nisam ostao bez benzina ali od kad vozim na gas sipam npr za 1500 dinara benzina i vozim dok se ne upali crvena lampica za rezervu. Ponekad se desi da vozim i duze na crvenoj... Ali nikad nisam ostao bez benzina. Nista moracu na servis. Pozdrav!dpavlov wrote:Ako je potapajuca pumpa ne bi trebalo da ostaje na "suvom" odnosno ne bi trebalo da dozvolis da ti nestane goriva.
pozdrav!