Lepo je tamo.Ja sam se rodio u Sarajevu i živeo sam tamo do ovog nesretnog rata( odosmo u off ). Izvinjavam sePera wrote:Otisao malo u rodbinu
Okviri su konacno stigli
Moderator: BokeYGTi
- josif visarionovic
- Site Admin

Kome na kraju idu okviri za NS, ispade nauka oko slanja okvira do nas, ljudi se nude da prime te okvire ali na kraju nista. Ajde da vidimo kome ce se ti okviri poslati da se opet ne dopisujemo celu nedelju i nepisemo jos 5 strana, evo opet se nudim po treci put posalji ih meni i problem resen, od 8 do 16 sam na poslu u Gajevoj ulici ( kod Futoske pijace ) i tamo me mogu naci i doci po njih.Ako neko ima drugi predlog neka kaze samo vec da zavrsimo tu nauku i da ih okacimo na auto.I jos nesto ako se slazete da se to posalje meni javite se Alekru da covek zna za koga da posalje da nebude sto si poslo ili sto nisi i stvar zavrsena.Ima dovoljno vremena do ponedeljka da se coveku javi i u ponedeljak neka posalje, a meni neka posalje samo spisak kome salje da kontaktiram ljude oko pruzimanja.
- josif visarionovic
- Site Admin

Gospodina Idjurasa licno poznajem. Covek je veoma odgovoran, ozbiljan i pouzdan.
Alekre, salji okvire njemu. Adrese razmenite preko p.m. U ponedeljak ujutro da je poslato. OBAVEZNO.
Evo, dogovoreno. Oko slanja okvira za NS nema vise rasprave.
Idjuras, ostavi svoj broj telefona i adresu gde ce ljudi moci da te nadju.
Bas je lepo sto smo se dogovorili.
Alekre, salji okvire njemu. Adrese razmenite preko p.m. U ponedeljak ujutro da je poslato. OBAVEZNO.
Evo, dogovoreno. Oko slanja okvira za NS nema vise rasprave.
Idjuras, ostavi svoj broj telefona i adresu gde ce ljudi moci da te nadju.
Bas je lepo sto smo se dogovorili.