Guja iz Užica

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Sav materijal sam uzo jos pre mesec dana, a majstor mi je rodjak pa cekam da zavrsi dosada sve zapoceto (trenutno zavrsava jednu, odnosno dve Astre, a posle jos ima i jednu Hondu). Dvadeset dana je bas mnogo za ceo posao, ali do dve nedelje ce da odradi sve. Inace ne bira posao a nije ni papreno skup... Ucio je posao u Nemackoj nakon srednje skole, gde je par godina radio restauracije automobila (1990tih)...

Sam mi je rekao da cena zavisi od musterije, odnosno da ya isti posao, nece isto da kosta farbanje yuga i BMW 8)

Ono sto do farbanja planiram, to je da nadjem pristojna duza krila i haubu, kako bi izbacio ove krace sa plasticnim delom maske...

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Sa ovim karburatorom ima da leti, a inace nije mnogo skup, kad se pretvori u din. ispadne 6437 din, e sad, koliko ce izaci postarina, to je problem.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Ta duza krila i hauba su skloni koroziji i to poprilicno. Ja nikada ne bih skidao tu plastiku.

milan ue

Post by milan ue »

Ja se slazem sa Josifom!
Oj Užice, mali Carigrade

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Po meni, daleko su lepsa duza krila i hauba.

milan ue

Post by milan ue »

Krila da,ali maska izmedju farova je za mene mnogo ruzna i svaka je obavezno kriva.A sto se tice korozije,Josif je upravu,mnogo pre propadaju duza krila od kracih!
Oj Užice, mali Carigrade

Goxxy

Post by Goxxy »

milan ue wrote:Razisljas isto kao ja!Vec sam narucio iz Rusije,stizu mi farovi...
Image
E, Milane, pa mogao si da se pohvališ pa da naručim i ja preko tebe da ugradim na mog Sputnika... ccc... sad sam se baš smorio, a jurcam te farove već mesecima.... :?
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

milan ue

Post by milan ue »

Goxxy wrote:
milan ue wrote:Razisljas isto kao ja!Vec sam narucio iz Rusije,stizu mi farovi...
Image
E, Milane, pa mogao si da se pohvališ pa da naručim i ja preko tebe da ugradim na mog Sputnika... ccc... sad sam se baš smorio, a jurcam te farove već mesecima.... :?
Jooj,Gorance,jedva sam naterao caleta i meni da donese,znas onaj rad-kako da vucem,to je kabasto...
Oj Užice, mali Carigrade

Goxxy

Post by Goxxy »

milan ue wrote:Jooj,Gorance,jedva sam naterao caleta i meni da donese,znas onaj rad-kako da vucem,to je kabasto...
Ma nagovorićemo ga mi, nije problem... kada bude video kako na tvojoj guji stoje, sigurno neće ostati ravnodušan da još nekome učini :)

Elem, samo čekam Alekre da se smiluje i da mi pošalje okvire pa ćemo se valjda videti tokom ove nedelje...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

milan ue

Post by milan ue »

Nesto cemo smisliti!Javni se pa se vidjamo!
Oj Užice, mali Carigrade

milan ue

Post by milan ue »

Popravio sam napajanje na racunaru,pa evo jos malo slika moje guje!Goxxy mi je doneo okvire za tablice,nikako da ih montiram,cim budem stigao eto slika sa novim okvirima!
Ovako se moja guja sepurila,tek ofarbana pored mercedesa od 40000e! :D
Image
Image
Image
Image
Image
Image
A onda ispred svoje garaze...
Image
Image
Image
Oj Užice, mali Carigrade

SERZAS

Post by SERZAS »

ostaje li tako visoka ili ? :)
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

milan ue

Post by milan ue »

Sad je malo niza,na ovim slikama je sa gasnim "Master"amortizerima,medjutim jedan je imao malo lufta pa sam ih zamenio za uljne,isto "Master",tako da se malo spustila!A od pravog spustanja nista jer ja ne volim kad je Samara spustena,meni tako izgleda izraubovano!Ukusi su razliciti... :)
Oj Užice, mali Carigrade

deckyNS

Post by deckyNS »

Sta je ona plava traka na tablici?

milan ue

Post by milan ue »

Traka na kojoj cirilicom pise SRBIJA,otkad su se braca Cronogorci odcepili,nisam hteo vise da vozim sa zajednickom zastavom!
Oj Užice, mali Carigrade

Post Reply