Evo, ako se nekom ne daj Boze desi nesto slicno... da zna sta treba i koliko ce da ga kosta...
u SUP uzeti komplet dokumenata za zamenu tablica (dok registracija jos traje, fizicko lice) koji sadrzi:
1. jedan registacioni list
2. dve uplatnice...
popuniti i uplatiti prema cenovniku:
1. registarske tablice i saobracajna dozvola...................1270,00
2. administrativna taksa...............................................2030,00
toliko eto kosta, a posle ide jos polisa obaveznog osiguranja na nove tablice...i onda ostanes bez para za overu semestra
Kad vam ukradu tablicu...
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Mom komsiji su ukrali zadnju tablicu i ja sam mu napravio novu

I na kraju

Otisao je u SUP, i oni su mu rekli da mora da vrati staru tablicu, da plati i dobija nove tablice i saobracajnu (potpuno nove, sasvim drugi broj). To nikad nije bilo, znam nekoliko takvih slucajeva, i svi su platili, sacekali par dana i dobili jednu tablicu sa istim brojem.
Rekli su mu da ima u Krusevcu neki lik koji za 250 din. pravi novu tablicu (jednu), i on naruci, posle nekoliko dana stigne tablica deset puta gora nego ova sto sam mu ja napravio.

I na kraju

Otisao je u SUP, i oni su mu rekli da mora da vrati staru tablicu, da plati i dobija nove tablice i saobracajnu (potpuno nove, sasvim drugi broj). To nikad nije bilo, znam nekoliko takvih slucajeva, i svi su platili, sacekali par dana i dobili jednu tablicu sa istim brojem.
Rekli su mu da ima u Krusevcu neki lik koji za 250 din. pravi novu tablicu (jednu), i on naruci, posle nekoliko dana stigne tablica deset puta gora nego ova sto sam mu ja napravio.

Ne prave naknadno tablicu, tj imas tzv. TRECU tablicu, al to je drugo, to je za prikljucno vozilo, mada ko ce ga znati... mozda je moglo i da upali....kostalo bi samo 610,00 din....
....ako mi nisu u sred SUP-a primetili isteklu (nevazecu) licnu kartu kad su kucali podatke
....onda sam mozda mogao da proguram i napravim tu trecu pa da vozim....mada kad tad ces doci kod dzelata...