Ako govorite od Samari, mora da se skine ceo far da bi se skinula plastika sa migavca. Stvar je u tome što se plastika prednjeg migavca drži na 2 šrafa kojima je užasno teško prići iz motornog prostora. Tako da - skine se ceo far (drži se na 4 matice), pre toga bi bilo poželjno da se skine i plastičan okvir (ovaj što ide ispred haube i preko prednjih krila). Onda se lako odšrafi i ceo migavac sa fara, ali takođe i plastika migavca.
Samo pazite kada skidate far..! Kod mene je plastika fara izgleda bila pomalo trula pa su mi proklizali neki od srafova, tako da sam se malo napario da namestim far nazad.
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!
Dobro, ne može da "istruli" ali može da, tretmanom toplo-hladno (leto-zima) izgubi svoja svojstva i da napravi probleme. A sva ruska plastika je krta ubi-bože, pa se stoga to i dešava...
Zbog toga sto moram da skidam ceo far da stavim bele plastike migavaca,te iste bele plastike stoje u gepeku zajedno sa narandžastim sijalicama već 2 meseca.Nikako da se nakanim da ih namontiram.
vigmir wrote:Zbog toga sto moram da skidam ceo far da stavim bele plastike migavaca,te iste bele plastike stoje u gepeku zajedno sa narandžastim sijalicama veæ 2 meseca.Nikako da se nakanim da ih namontiram.
Лењошу!
Lenjošu!
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!