Ali, i da se ide - mislim da bi posle rekao "vredelo je"
ne, odgovara se samo za mladje od 16, (mladje maloletnice) ove jedino ne možeš da ženiš bez pristanka roditelja...
normalno ako je sve uz obostranu saglasnost....
Је л' видите шта је искуство проверено праксом?
Je l' vidite šta je iskustvo provereno praksom?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
pa zar misliš da su mutavi ovi sa izbora za miss? nijedna nema manje od 16...
ako ne verujete pitajte Eru Ojdanića... čovek startuje samo ženske koje nisu"zapamtile" Tita...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
josif visarionovic wrote:Joj, sto bi se meni popela na auto....ni u snu, pa da je najlepsa na svetu.
Moj čovjek, ne bi mi se popela na auto (još pogotovo što je u štiklama) pa da je boginja. Ali ovo i nije strašno, s'obzirom da je stala na kutiju od zvučnika, ali kad vidim da se pri tim foto sešnima pentraju po haubama, gepecima ili ne daj bože krovovima - padne mi mrak na oči.
Back to the theme!
BAX, jesi li radio nešto novo po pitanju enterijera... ima li fotografija? Kad sam vidio Lajku u Novom Sadu, učinilo mi se da si i oko unutrašnjosti bio vredan.
Ja isto ne volim kad mi se neko pentra po autu.Letos ovi moji se ponapijali i odosmo mi na breg u 2 ujutru,poveli neke ribe gore na poljanu gde je bio skup.I sad ja izadjem napolje a neke dve mi se nabile u ladu i zadimile sve unutra.U pepeljari imam neke chipove i one preko toga tresu pepeo.Kad sam video,momentalno napolje.Posle su bile besne al zabole me.
Inace cure su ok,za koju godinu bice to mnogo bolje