Obuhvata unutrasnji deo blatobrana (lim koji odvaja motorni prostor od prostora gde se nalazi tocak),stub,i lim koji spaja stub i onaj prvi lim.Bar sam ga ja tako razumeo
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Pa mislim da u tom slucaju cena i nije bas nesto strasna. Mislim da je prihvatljiva i ta varijanta, pod uslovom da imas dobrog i proverenog limara koji ce sve to lepo da zastiti pre montaze i posle si dugo vremena miran sa tim. Ja imam generalno problem da nadjem DOBROG limara. Koga god pitam za limara, kazu "nije los ali ne bih ga bas preporucio, nekad uradi dobro, a nekad bas i ne". Odoh ja malo u off, ali eto ove teme u servisima, pa bih vas sve zamolio da date neke iskrene preporuke.
ma da o tome pričam...koliko ima nemačkih automobila uvezenih zadnjih godina koji su sastavljani iz nekoliko komada(dva- tri) a zadnji kupci se voze i hvale kako su pazarili povoljno auto sa samo 80 000 a limarija ko čaša, itd.
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
ako ti treba ljudski limar ima moj drugar u zemun polju, nije ti ni daleko, jedan od retkih koji lepo razbuse fabricke varove i onda nov deo lepo zapunktuje kako valja i treba a ne da preklapa limove i slicno...
radio je meni moj auto, veruj mi zna batica znanje
Koliko koštaju krila za Ladu 2103 i gde mogu da se nabave, a takođe i vezivni prednji lim? Zanima me da li nova krila imaju lajsne ili bar otvor za stare lajsne?