Tuning
Moderator: letnjikovac
Tuning
Gledao sam skoro po ko zna koji put Lada u Top Gear-u , kad Lotu sredi Ladu 2107 ako se nevaram 1500 na 180KS i sve ostalo ...
Oni kazu da su na 1500 motor samo stavili glavu od neke Lancie/Fiata ... od kog pashe vidjao sam po Ruskim sajtovima da je dosta lada sa injectionom ali je blok chini mi se ladin ... pa me zanima koja je to glava koja pashe ...
Oni kazu da su na 1500 motor samo stavili glavu od neke Lancie/Fiata ... od kog pashe vidjao sam po Ruskim sajtovima da je dosta lada sa injectionom ali je blok chini mi se ladin ... pa me zanima koja je to glava koja pashe ...
- josif visarionovic
- Site Admin

- Bax-Lada 2107
Na snimku se jasno vidi i menac da je od argenti, na osnovu palice jer je pomerena dosa u nazad.
Glava od argente ili 132ke ne moze da se napasuje jer ladin blok je duzi pa se nemoze upasovati
Da Marko upravusi da je ceo motor od argente i menjac samo je morao da se izmeni karter i izduvna ,usisna grana sa hirizontalnim kaberburatorima.
Glava od argente ili 132ke ne moze da se napasuje jer ladin blok je duzi pa se nemoze upasovati
Da Marko upravusi da je ceo motor od argente i menjac samo je morao da se izmeni karter i izduvna ,usisna grana sa hirizontalnim kaberburatorima.
nazalost nashao sam chlanak na netu koji navodno pishe lik chija je lada riva koju su budzili u lotusu , i on kaze da je 2.0 twin cam sa preko 180KS .. tako da izgleda da ipak nije blok od lade 1500 shmrc ... elem lik je ladu prodao nekom shvabi za 20000eura poshto je dobio sina pa mu trebale pare ...
- josif visarionovic
- Site Admin

- Bax-Lada 2107
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin