Alekre wrote:Ovo je ujedno zadnji put da sam bilo sta prikupljao za ovaj klub. Ne zbog jurisanja po postama, sredjivana spiskova i sl. vec zbog pretnja Znate koliko mi treba da me neko zove i preti zato sto paketi nisu stigli za Novi Sad
Daj, Alekre zar još nisi upoznao Josifa... To su bile samo prazne pretnje, ništa više. Pa ne može sve on prvi da ima...
Elem, hvala na okvirima majstore, sad ću morati da operem auto i da ih namontiram i uslikam Sputnika sa novim okvirima.
Ne, Josif nije pretio, nego je bio veoma ljut zbog Alekreove neodgovornosti.
Alekre preda robu bez ikakve potvrde, priznanice, i bilo kakvog dokaza da je predao robu. Ne zna kome je predao, kako, zasto, kada stize... Samo da okvire i dovidjenja.
Ne moze tako.
Eto drug Pera je uzeo okvire od mene i zamolio bi ostale drugare iz BGD-a da slede njegov primer i jave se kako bi preuzeli svoju robu.
Nije da mi smetaju nego toliko smo pricali o njima a sada niko da ih uzme i okaci na svoj Ladilak.
Alekre wrote:Ovo je ujedno zadnji put da sam bilo sta prikupljao za ovaj klub. Ne zbog jurisanja po postama, sredjivana spiskova i sl. vec zbog pretnja Znate koliko mi treba da me neko zove i preti zato sto paketi nisu stigli za Novi Sad
Ja kazem HVALA Alekreu, jer je ipak uradio velik deo posla.....
Ako neko nece svoje okvire, evo ima interesenata za otkup. Da li je moguce naruciti jos okvira ako bude dovoljno interesenata i koliki bi bio okvirno taj broj. Nisam citao celu temu, ali pretpostavljam da su radjeni sito-stampom i pretpotavljam da ima gotove pripreme, samo treba da se baci na sito. Koliki je ovo problem i koliko moze da kosta. Ako je nekome ostao jedan par viska slobodno neka javi, znaci slooobodno.