Predlog
Moderator: BokeYGTi
Stvarno ne razumem zašto bi se išta stavljalo na bilbord, pogotovu reklama za lada klub, pa ni fudbalski klubovi se ne reklamiraju, a kamoli AMK, pre svega, ispravite me ako grešim, ali klub nije ni registrovan kako treba?? Ne želim ovom prilikom da kritikujem ikakvu inicijativu, ali ipak mislim da je osnovno da se klub registruje i članovima izdaju članske karte, sve po propisu.
- letnjikovac
Lepo ti kazes da radimo ozbiljno, a kad dodje da se plati nesto onda nikog nigde nema svi beze i ja sam razmisljao o tome da registrujemo klub i otvorimo neki ziro racun u banci na koji cemo da uplacujemo lovu ali ko ce to da uradi ajd ako neko hoce ja cu prvi da skupim 15 potpisa nije frka? To bi ceo ovaj forum odvelo u komercijalizaciju tako da bi zavisili od reklama dilera i uvoznika autodelova a samim tim ne bi smeli nista ruzno o njima da pisemo (prodali bi smo se za male pare) ovako je mnogo bolje a i sta fali da skupimo pare za bilbord to bi bilo super?Rus wrote:Pazi ovako dilera ima po Srbiji kolko voliš, sigurno će se naći neki koji će omogućiti tako nešto, ali opet zato mora da se radi ozbiljno. Dobro kažeš ti i ja poredimo babe i žabe.
Moj je predlog, za pocetak, da se mi kao clanovi LKS-a cesce vidjamo.Postojimo vec izvesno vreme a samo smo se jednom posteno sreli( mini skup u Pancevu ne racunam).Bilo bi mnogo bolje kad bi se vidjali i direktno razgovarali.Tako bi se jos vise ovaj klub ucvrstio i dobio na ozbiljnosti.Znam da dosta oskudevamo sa vremenom i novcem ali za toliko se uvek moze naci.

Registracija i legalizacija kluba oduzima dosta vremena jer treba da se srede mase dokumenata, a za to treba novac. Nas klub (LLK) je kroz sve to prosao i koliko sam samo ja imao posla oko toga bolje i da nepricam, a u sustini ako nemate mogucnosti da se srecete svaka 3 meseca, napravite neki slalom ili rally track onda nemate uopste potrebu za registracijom (popust za delove - nije to stvar zbog koje klub treba da bude legalan).
Forum je forum, ali zivot kluba inace ne tece internet vezom nego samo live kao skupovi, putovanja i slicno. To ce sve doci samo po sebi jer je sve tek u pocetku. Pocetak je nalepnica na zadnjem staklu, sledece druzenje sa drugimmklubovima...
A pravljenje sajta je veoma korisno. Klub bez saita nije to to. Tu treba da bude ta ista Vaz istorija koja moze da se nadje bilo gde samo ne na sepskom, clanci o novitetima, baneri i slicno, a najvaznije istorija kluba, slike sa skupa, i vozila clanova. Svaki clan treba da bude zaduzen za nesto i tako ta masina radi. Ja verujem da ce sve biti kroz koju godinu...
Forum je forum, ali zivot kluba inace ne tece internet vezom nego samo live kao skupovi, putovanja i slicno. To ce sve doci samo po sebi jer je sve tek u pocetku. Pocetak je nalepnica na zadnjem staklu, sledece druzenje sa drugimmklubovima...
A pravljenje sajta je veoma korisno. Klub bez saita nije to to. Tu treba da bude ta ista Vaz istorija koja moze da se nadje bilo gde samo ne na sepskom, clanci o novitetima, baneri i slicno, a najvaznije istorija kluba, slike sa skupa, i vozila clanova. Svaki clan treba da bude zaduzen za nesto i tako ta masina radi. Ja verujem da ce sve biti kroz koju godinu...
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
Sajt i ja podrzavam.....mi jesmo mi.....ali u drugim stvarima....
u ovome ipak treba da pratimo ostale....sa sajta na forum....par stranica o svakoj Ladi i copy-paste....par slika i to je to....ne treba nista preterivati ali to je neki minimum
p.s.
ohoho....evo i meni zvezdice....osecam se ko potpukovnik.....a bas sam isao da odlozim vojsku....
"nego djenerale vi oboriste mene onomad na ispitu....ja sam reko da ce Austrijanci da udare preko Drine....a vi....secate se...."
u ovome ipak treba da pratimo ostale....sa sajta na forum....par stranica o svakoj Ladi i copy-paste....par slika i to je to....ne treba nista preterivati ali to je neki minimum
p.s.
ohoho....evo i meni zvezdice....osecam se ko potpukovnik.....a bas sam isao da odlozim vojsku....
"nego djenerale vi oboriste mene onomad na ispitu....ja sam reko da ce Austrijanci da udare preko Drine....a vi....secate se...."
Pa dobro baš i ne treba 15 već su dva dovoljna potpisa, a i ako bi se registrovao klub kao klub ljubitelja mislim da bi to bila totalno drugačija procedura, znam kako je to za AMSK komplikovano, ali opet to je totalno druga grana, sa njim možete da organizujete takmičenja. To za sponzore, pa ono ipak ne bi mogli mnogo da biramo, nego bi bilo daj šta daš, ali bi opet mogli češće da pravimo okupljanja i da pri tom ne plaćamo mi nego oni....letnjikovac wrote:Lepo ti kazes da radimo ozbiljno, a kad dodje da se plati nesto onda nikog nigde nema svi beze i ja sam razmisljao o tome da registrujemo klub i otvorimo neki ziro racun u banci na koji cemo da uplacujemo lovu ali ko ce to da uradi ajd ako neko hoce ja cu prvi da skupim 15 potpisa nije frka? To bi ceo ovaj forum odvelo u komercijalizaciju tako da bi zavisili od reklama dilera i uvoznika autodelova a samim tim ne bi smeli nista ruzno o njima da pisemo (prodali bi smo se za male pare) ovako je mnogo bolje a i sta fali da skupimo pare za bilbord to bi bilo super?Rus wrote:Pazi ovako dilera ima po Srbiji kolko voliš, sigurno æe se naæi neki koji æe omoguæiti tako nešto, ali opet zato mora da se radi ozbiljno. Dobro kažeš ti i ja poredimo babe i žabe.
Pa mogli bi stvarno da napravimo neko malo okupljanje, makar mi iz BG'a pošto kontam da nas ima najviše, samo još da dogovorimo neki termin i mesto sastanka.vigmir wrote:Moj je predlog, za pocetak, da se mi kao clanovi LKS-a cesce vidjamo.Postojimo vec izvesno vreme a samo smo se jednom posteno sreli( mini skup u Pancevu ne racunam).Bilo bi mnogo bolje kad bi se vidjali i direktno razgovarali.Tako bi se jos vise ovaj klub ucvrstio i dobio na ozbiljnosti.Znam da dosta oskudevamo sa vremenom i novcem ali za toliko se uvek moze naci.![]()
Realno kada registrujes klub nedobijas veliko nista, mozes da sklopis neke ugovore sa servisima i prodavnicama pa da kupujes delove, ulja i slicno - to moze i bez registracije da se uradi.
Neznam da li znate, ali kada je udruzenje registrovano pa cak kao i asociacija, treba da ima svog buhaltera (koji bi primao regularnu platu) i sredjivao razne finansiske stvari, naravno svakog meseca bi pravijo popis. Za tako nesto sam 100% siguran da nemozete sebi dozvoliti za sada.
Organizovanje takmicenja nije samo na papiru nacrtana mapa slaloma. Za to ipak trebaju obelezja, a to bi sigurno iznajmljivali. Mi smo koristili u pocetku gume za to a posle kada se klub prosirijo nabavili smo odredjena obelezja za put i zastave.
Ako uspete da napravite slalom za sebe uspecete i za drugoga pa tako od tih slaloma prikupljate pare, jer pozivate i druge klubove da ucestuvju i sirite finansisku bazu, a za klub narocito legalan to je veoma vazno... Sto se tice pravila ako se neko makar malo interesuje u to nece biti tesko da svima objasni.
Sve moze da se uradi ali zavisi da li je to svima vama zanimljivo i potrebno... 1 ili 2 benzina vise nebii trebalo da bude prepreka

Neznam da li znate, ali kada je udruzenje registrovano pa cak kao i asociacija, treba da ima svog buhaltera (koji bi primao regularnu platu) i sredjivao razne finansiske stvari, naravno svakog meseca bi pravijo popis. Za tako nesto sam 100% siguran da nemozete sebi dozvoliti za sada.
Organizovanje takmicenja nije samo na papiru nacrtana mapa slaloma. Za to ipak trebaju obelezja, a to bi sigurno iznajmljivali. Mi smo koristili u pocetku gume za to a posle kada se klub prosirijo nabavili smo odredjena obelezja za put i zastave.
Ako uspete da napravite slalom za sebe uspecete i za drugoga pa tako od tih slaloma prikupljate pare, jer pozivate i druge klubove da ucestuvju i sirite finansisku bazu, a za klub narocito legalan to je veoma vazno... Sto se tice pravila ako se neko makar malo interesuje u to nece biti tesko da svima objasni.
Sve moze da se uradi ali zavisi da li je to svima vama zanimljivo i potrebno... 1 ili 2 benzina vise nebii trebalo da bude prepreka
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,