Drugarice i drugovi

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

vaz_mashina

Post by vaz_mashina »

Nek ti je srećna nova 111-ka :D
[size=75]TYPE 210930-20[/size]
[size=75]ENGINE 2111[/size]

Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

Fala velika, drug Dare... jošt sakupljam utiske o njojzi, a po ovom vremenu zameram joj što se brzo prlja... Mlada neđeljo, kako ide!!!
"Види тата, па то је господин Рајковић..."

milan ue

Post by milan ue »

Da je vozis u zdravlju i veselju! :lol:
Oj Užice, mali Carigrade

Goxxy

Post by Goxxy »

Auh, nema lepšeg automobila za prevoz kompletne porodice, kućnog ljubimca, para biciklova, desetine kufera i džaka cementa (ili peska). Nek je sa srećom!
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

vigmir

Post by vigmir »

U zdravlju je poderao!!!! :D :D :D

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Koliko te je izaslo to zadovoljstvo zvano "ganjc nova 111kinj-a", ako nije tajna.
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Leonid Breznjev

Nije tajna...

Post by Leonid Breznjev »

Vidi ovako, to više nije ni zadiranje u intimu... jerbo me je masa sveta videla po ulicama Novog Sada kako idem razdrljen, čupav i besan - sve rukama mlatarajuć' i psujući nebiranim rečima i državnu administraciju i banke i sebe što sam i naumijo da menjam sedlo...

Naime, posle punog brusa pizd..., ovaj - nevolja glede kredita, kursne razlike i gubitaka na istoj dobijo sam "zelenog terpeša". Fakturna vrednost sa porezom i carinom je 8.300 evribadija. Dinarski sam platio sve i svašta i uzo sam kredit na firmu... i sada sam švorc, a pređoh na benzin umesto dosadašnjega TNGA... mlada neđeljo!

Inače kada mi odobre da reklamiram bratiju koja mi je prodala ćereslo, rado ću to uraditi - fini ljudi, porodična firma i korektan odnos prema kupcu.

Inače... riknuo mi automat žmigavaca i poluga brisača se (jutros u 06:30) otkačila, ama su to sve sriktali odma' jerbo sam u garanciji
"Види тата, па то је господин Рајковић..."

Post Reply