Predlog

Moderator: BokeYGTi

Leonid Breznjev

Klub... tako englezi zovu paliju za klisa igrati!

Post by Leonid Breznjev »

Kašlj, kašlj (onomatopeja skretanja pažnje)

Glede priče o registraciji kluba, moram da dodam da je to jedan najobičniji dim oda žemskoga spolovila. Naime, imao sam priliku osnivati klub blesavoga imena i svrhe, tako da bi ozvaničenje "Lada Klub Srbija" bilo nešto normalno... Klub koji sam osnivoo zvaše se "Klub ljubitelja virtuelnijeh boraba KTnet", i zvalo me iz ministarstva, sve smeha obuzdavajući, da provere je l' stvarno tako ide naziv... i registrovalo nas bez problema sa sve potpisom druga Rasima Ljajića u dnu dokumenta. I člamske karte smo štancovali, ter je evo jedna u prilogu.
Image
Ka' se tiće osnivanja kluba za ljubitelje VAZ-ovijeh fijakera, stojim na raspoloženju budućoj upravi kluba sa kompletnom dokumentacijom potrebnom za osnivanje i rad koja se more adaptirati za alternativne potrebe, je l'...

"A mene ako se sete za Dan Bezbednosti, sete se... ako se ne sete, nikom ništa...", I.Čvorović
"Види тата, па то је господин Рајковић..."

SERZAS

Post by SERZAS »

Leonid Breznjev>> Osnivati svoj klub sa izmisljenim imenom je jedno, a druga stvar je koristiti ime brenda za koje treba da se dobije direktna dozvola od proizvodjaca iz Tolijatija ja upotrebu, posle, treba pripremiti pravila kluba, osnovati upravu, opisati njen rad i dosta toga.... to su stvari kroz koje sam ja prosao. Ali ako stvarno pravni sistem dozvoljava da se tako lako prave organizacije i pri tome nepodnosi nikakve zahteve o uvidjajima samo napred.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

ldjuras

Post by ldjuras »

A sto su nalepnice dobar nacin reklamiranja :D :D

deckyNS

Post by deckyNS »

Pa Mirko i nije tako skup......u odnosu na druge....ovo je jos i dobro.....

nego ima nesto drugo

smemo li mi to?
mislim zbog imena, jel mozemo mi iako smo neregistrovani da se reklamiramo i time privlacimo clanove......zato da ne navucemo finansijsku na vrat.....pa da kazu......

"ooooo gospodo......hocete reklamu to je 29% posto niste registrovani, pa 15% posto koristite ime Lada, pa 50% posto niste prijavili skupljanje clanarine a na to ide PDV drzavi, pa 44% zbog ovog i onog".......tj narodski receno.....da nas neko odere.....ja na to mislim

ako to moze bez svega......tek tako.....OK mislim da je SAT Plus prava stvar.....jer se najvise kupuje.....i treba izabrati CELI stranicu.....

SERZAS

Post by SERZAS »

deckyNS>> slobodno mozete da koristite rec Lada, Zhiguli ili VAZ, vazno je da na papirima bude kako je po propisu, a ovako sami dobrovoljno reklamirate marku...
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,

deckyNS

Post by deckyNS »

Ima neko idejno resenje, predlog za izgled te stranice?

SERZAS

Post by SERZAS »

Sa ukrainskog saita sam skinuo ovakve nalepnice...
Image

Image

Image
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,

ldjuras

Post by ldjuras »

Imam ja predlog resenja a to je da zaboravimo na to, jer realno to su za nas trenutno neke nedostizne stvari, bilo bi lepo da se oglasimo pa da i ostali cuju za klub, da se privuce jos vise clanova ali treba realno gledati na stvari.Krenuli smo sa okvirima i uspesno zavrsili, vidim da su aktuelne nalepnice i majce, mislim da bi trebali tako korak po korak, kad ljudi vide da uopste i postoji LADA-KLUB i kad bude vise clanova onda da se razmislja o takvom oglasu, jer i sa druge strane ni "drugova clanova" nema bas nesto preterano da bi se to i moglo isfinansirati.

deckyNS

Post by deckyNS »

ldjuras wrote:Imam ja predlog resenja a to je da zaboravimo na to, jer realno to su za nas trenutno neke nedostizne stvari, bilo bi lepo da se oglasimo pa da i ostali cuju za klub, da se privuce jos vise clanova ali treba realno gledati na stvari.Krenuli smo sa okvirima i uspesno zavrsili, vidim da su aktuelne nalepnice i majce, mislim da bi trebali tako korak po korak, kad ljudi vide da uopste i postoji LADA-KLUB i kad bude vise clanova onda da se razmislja o takvom oglasu, jer i sa druge strane ni "drugova clanova" nema bas nesto preterano da bi se to i moglo isfinansirati.
Sta ce nam oglas kad se bude proculo za Klub? Nema svrhe onda...cilj je privuci clanove, a kad ih budemo imali vise i kad se procuje, onda nema potrebe...
uostalom kako hocete, to je bio samo predlog....

ps. Marko
šta kaže g-din Mirko?

Rus

Post by Rus »

Marko wrote:@Rus
Nisi uopste u toku sa regulacijama. Komplikacija je neverovatna.
NEMA SANSE. Ima 100 precih stvari od registracije. To je obicno bacanje novca.
Grešiš silno ali nema veze, drugar je registrovao svoj klub tako da znam o čemu se radi....

U ostalom ako toliko želite da se reklamirate, a vidim da su i cene reklama podosta veće od cene registracije kluba, šta reći. Gledajte realno ljudi, pri tom ne želim nikoga da uvredim niti išta slično, ali imati fiktivan klub i uzimati ljudima pare za članstvo je neka vrsta prevare, makar što se mene tiče, jer klub i član nikako nisu povezani nikakvim statutom i još kojim pravnim stavkama.

ldjuras

Post by ldjuras »

Mislim da nisi u pravu sa konstatacijom "Sta ce nam oglas kad se bude proculo za Klub"
jer i tada treba da se reklamira i da se uvek bude prisutan da se pokaze ozbiljnost
celog kluba.Realno gledano reklama u SAT-u bi bila dobar potez ali kako da je mi sebi
priustimo, sa druge strane reklama samo u 1 broju ili svakom 5 nije nista nego bacanje para,
ako hoces da ostvaris neki efekat moras konstanto da se reklamiras sto mnogo kosta i to si
mogu priustiti firme koje ocekuju od tih reklama profit, za razliku od nas koji bi da privucemo clanove.Sa takom reklamom mozda mogu da se privuku sponzori, ali je to onda druga prica jer to onda vodi u komercijalizaciju svega i to vise nece biti to, a i tu je onda problem registracije kluba jer niko nece da ti da nesto na lepe oci.Reklama na autu tipa okviri za tablice,
nalepnice, majce isto imaju svoj efekat doduse mnogo sproiji ali ce ljudima privuci paznju da
kad dodju kuci i sednu za racunar sete se da su negde videli www.lada-klub.com pa ce da ukucaju
tu adresu da vide o cemu se radi.Moje misljenje je da ako hoce klub da se omasovi i privuce
jos ljudi mislim da se clanovima mora nesto ponuditi jer sadasnji clanovi su zaljubljenici
u ladu i entuzijaste koji su ovde da bi razmenjivali svoja iskustvai nesebicno ih podelili, i
njima netreba nista, bitno je samo da forum radi dok ce drugi prvo da te pitaju a sta dobijam
za tu clanarinu koju placam.

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Bravo ldjuras sto posto si u pravu!

Ja sam na ovom forumu iz ljubavi prema ladi ja ne pitam kolko kosta da ovaj forum i dalje radi i da li je klub registrovan ili nije , sto neko ce da se obogati ako nas 10 plati clanarinu to su toliko sitne pare da o tome i ne treba raspravljati! :D

Rus

Post by Rus »

Slažem se ldjuras to sam upravo i ja hteo da kažem.

deckyNS

Post by deckyNS »

Marko sta kaze Mirko za LKS?

20 clanova.....registrovanih :?

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

SERZAS wrote:Sa ukrainskog saita sam skinuo ovakve nalepnice...
Image

Image

Image
prva je do jaja!
moja Lada, gazi svakog gada...;)

Post Reply