Imre, Mislim da je Goxxy na samari isto menjao rucicu menjaca i nista nije narezivao nego je lepo uzeo cekic nabio rucicu menjaca na tu pljosnatu sipku!
letnjikovac wrote:Imre, Mislim da je Goxxy na samari isto menjao rucicu menjaca i nista nije narezivao nego je lepo uzeo cekic nabio rucicu menjaca na tu pljosnatu sipku!
Mislim da je ručica menjača kod samare ista kao kod 112. Već sam probao da isčupam, pokušaću ponovo sa nekim alatkama.
A kako ovu ručicu da nabijem na šipku?
letnjikovac wrote:Nemam pojma pitaj Goxxy-ja kako je on to uradio!
Da te pitam da li mogu na 110 alu felne 15 sa gumama 195/55/15?
195/50/15 možeš staviti bez problema, čak ti i promjer gume ostane isti kao na 185/60/14. Ako staviš 195/55/15 onda malo povećaš promjer gume, ali neće biti problema. Ja imam 195/60/14.
Pa to nije nikakav tuning, vec styling. Realno gledano sta dobijas sa tim felnama i pneumaticima? Vece opterecenje na sistem oslanjanja i upravljanja, skuplju exploataciju. S' druge strane, dobijas vizuelni efekat i bolje prijanjanje pneumatika ali, opet, da li toliko agresivno vozis da je potrebno odsupanje od preporuka proizvodjaca? Verujem da ne. Mislim da nema potrebe za pneumatike i felne koje si pomenuo zbog gore pomenutih razloga. Ako mislis da je drugaciji, slobodno napise pa da vidimo sta je dobro a sta lose, pa da napravimo neki kompromis ako je moguce
Sto se mene tice ja na prolece stavljam 195/55 R-13 osecam potrebu za tim.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
Alekre, Alo zmaje ja sam samo pitao da li moze ili ne moze a ne da li to preporucuje proizvodjac i naravno prvenstveno bi stavio sve zbog vizuelnog efekta ( ili ti narodski receno kurcenja) ako mogu i od 16 cola i njih bi rado stavio al ne mogu da nadjem!
Ja sam naveo sta dobijas i sta gubis, da bi razmislio da li ti to odgovara ili ne. Ako ces da se ''setas'' u nepotrebno velikim cipelama, go ahead, nemam nista protiv.