Servisi
Moderator: BokeYGTi
- josif visarionovic
- Site Admin

Da li neko ima nekih iskustava sa servisom Beolada u Zemunu? Koliko sam ih razumeo imaju samo jednog majstora koji je trenutno u nekoj guzvi, pa mora malo da se ceka. Pretpostavljam da je dobar, ali meni stoji posao, ako mi stane auto.
Najradije bih otisao u Rakovicu, nego malko mi daleko, jos ako auto treba da ostane kod njih par sati... Probao sam da narucim neke delove preko njihovog sajta, ali se za sad nista ne desava, nit' se ko javlja, niti pisma pise. Probacu sutra da ih pozovem telefonom.
Na kraju cu izgleda otici na Ledine.
Najradije bih otisao u Rakovicu, nego malko mi daleko, jos ako auto treba da ostane kod njih par sati... Probao sam da narucim neke delove preko njihovog sajta, ali se za sad nista ne desava, nit' se ko javlja, niti pisma pise. Probacu sutra da ih pozovem telefonom.
Na kraju cu izgleda otici na Ledine.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.
Ko nece - ima razloga.
-
sasa260374
-
sasa260374
-
sasa260374
Re: Jugolada
Svratio sam pre 10-ak dana da mi povezu maglenke, ali mi je jedan baja rekao da oni nista od toga ne rade, jer imaju puno posla za vozila u garanciji itd... Cini mi se da nisu bas prijateljski nastrojeni, a i u njihovom salonu su neki neljubazni ljudi, i tesko nama ko je generalni zastupnik lade... mrzi ih da daju informacije, a da ne pricam sto neznaju nista cak ni o tehnickim podacima. NULA.andjelko wrote:Ima li ko iskustva sa servisom Jugolada na Vidikovcu?:
Sasa
- KamAZ driver
Re: Jugolada
Па тако је годинама у назад. Дошло ми је да сам напишем мејл или чак и позовем PR одељење ВАЗ-а и мало се изјадам на ту тему.sasa260374 wrote:Cini mi se da nisu bas prijateljski nastrojeni, a i u njihovom salonu su neki neljubazni ljudi, i tesko nama ko je generalni zastupnik lade...
Pa tako je godinama u nazad. Došlo mi je da sam napišem mejl ili čak i pozovem PR odeljenje VAZ-a i malo se izjadam na tu temu.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
- josif visarionovic
- Site Admin

lada butik
Oni ce ti odrati kozu.
Bar mi tako govore ljudi kad dodju ,a imali su predhodno iskustvo sa njima.
Bar mi tako govore ljudi kad dodju ,a imali su predhodno iskustvo sa njima.
Malo off-a. Danas me ubedjuje pola odeljenja da je VW Golf Mk4 jeftiniji za odrzavanje od Lade 112. Moj drugar je imao 112icu. Ja ti ne budem lenja pa viknem servis Ruski i VWov Porsche ada SCG.
Pitao sam za ''veliki servis'' + zamena seta spojnice. To za 112 kosta 17500 dinara. Znaci, doteras i odvezes.
Sto se tice Porsche Ade Beograd... Za Golfa mk4 1.9SDI su mi rekli da za gore pomenute intervencije treba da spremim ''samo'' oko 350 za ruke, a za delove su mi dali drugi broj... Nisam ni hteo da zovem.
P.S Ljudi u Ruskom su mnogo prijatniji i dobicete info. za vrlo kratko vreme za razliku od Porsche Ade.
LADA KONZA!
Pitao sam za ''veliki servis'' + zamena seta spojnice. To za 112 kosta 17500 dinara. Znaci, doteras i odvezes.
Sto se tice Porsche Ade Beograd... Za Golfa mk4 1.9SDI su mi rekli da za gore pomenute intervencije treba da spremim ''samo'' oko 350 za ruke, a za delove su mi dali drugi broj... Nisam ni hteo da zovem.
P.S Ljudi u Ruskom su mnogo prijatniji i dobicete info. za vrlo kratko vreme za razliku od Porsche Ade.
LADA KONZA!