Servisi

Moderator: BokeYGTi

boza

Post by boza »

BULAT MEHANIK Surčinska 23c Nbgd-LEDINE 0112260546.Servis za preporuku!!!

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Hvala.

Alexa01

Post by Alexa01 »

Da li neko ima nekih iskustava sa servisom Beolada u Zemunu? Koliko sam ih razumeo imaju samo jednog majstora koji je trenutno u nekoj guzvi, pa mora malo da se ceka. Pretpostavljam da je dobar, ali meni stoji posao, ako mi stane auto.

Najradije bih otisao u Rakovicu, nego malko mi daleko, jos ako auto treba da ostane kod njih par sati... Probao sam da narucim neke delove preko njihovog sajta, ali se za sad nista ne desava, nit' se ko javlja, niti pisma pise. Probacu sutra da ih pozovem telefonom.

Na kraju cu izgleda otici na Ledine.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.

sasa260374

Post by sasa260374 »

TIM-V preporuka takodje i od mene, Gojko i Zarko rade posao jako dobro, mada nisu bas najpedantniji, tacnije moglo bi da se sredi malo u servisu, ali o strucnosti nema potrebe diskutovati jer su pokazali da imaju znanja. PREPORUKA. :D
Sasa

sasa260374

Post by sasa260374 »

jos jedna preporuka, servis za tng. dule, kod hemijske skole na banovom brdu 011/2544880 on je distributer zavolli-ja i mogu Vam reci da su momci stvarno carevi. puno saveta i o svemu sto nije vezano za tng, kao npr. mehanika ili elektronika... :D
Sasa

andjelko

Jugolada

Post by andjelko »

Ima li ko iskustva sa servisom Jugolada na Vidikovcu? :?:

sasa260374

Re: Jugolada

Post by sasa260374 »

andjelko wrote:Ima li ko iskustva sa servisom Jugolada na Vidikovcu? :?:
Svratio sam pre 10-ak dana da mi povezu maglenke, ali mi je jedan baja rekao da oni nista od toga ne rade, jer imaju puno posla za vozila u garanciji itd... Cini mi se da nisu bas prijateljski nastrojeni, a i u njihovom salonu su neki neljubazni ljudi, i tesko nama ko je generalni zastupnik lade... mrzi ih da daju informacije, a da ne pricam sto neznaju nista cak ni o tehnickim podacima. NULA. :?: :!: :?: :!:
Sasa

KamAZ driver

Re: Jugolada

Post by KamAZ driver »

sasa260374 wrote:Cini mi se da nisu bas prijateljski nastrojeni, a i u njihovom salonu su neki neljubazni ljudi, i tesko nama ko je generalni zastupnik lade...
Па тако је годинама у назад. Дошло ми је да сам напишем мејл или чак и позовем PR одељење ВАЗ-а и мало се изјадам на ту тему.

Pa tako je godinama u nazad. Došlo mi je da sam napišem mejl ili čak i pozovem PR odeljenje VAZ-a i malo se izjadam na tu temu.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

2105

Post by 2105 »

deckyNS wrote:Ja sam odlazio u Lada-Butik servis u Èeneju. Zadovoljan sam...
Kakve usluge nude u Lada butiku? Recimo, hteo bih da promenim kozu sa komandne table ili mozda da stavim novu!?

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Skupe usluge. :lol:
Vidi sta gazda vozi i sve ce ti biti jasno.

deckyNS

Post by deckyNS »

To da ti menjaju kozu, zaboravi...
prvo nece biti pedantno, nego ofrlje....

ps. cini mi se da i admin vozi istu marku... varam li se?? :wink:

m.deki

lada butik

Post by m.deki »

Oni ce ti odrati kozu.
Bar mi tako govore ljudi kad dodju ,a imali su predhodno iskustvo sa njima.

2105

Post by 2105 »

Puuu! :? Pa sta da radim... :roll:

djape1977

Post by djape1977 »

if you want something done right, do it yourself

koji god majstor da mi je radio auto nesto je zeznuo. sto veci servis, to gora usluga.
j***** auto bez kardana

Alekre

Post by Alekre »

Malo off-a. Danas me ubedjuje pola odeljenja da je VW Golf Mk4 jeftiniji za odrzavanje od Lade 112. Moj drugar je imao 112icu. Ja ti ne budem lenja pa viknem servis Ruski i VWov Porsche ada SCG.
Pitao sam za ''veliki servis'' + zamena seta spojnice. To za 112 kosta 17500 dinara. Znaci, doteras i odvezes.

Sto se tice Porsche Ade Beograd... Za Golfa mk4 1.9SDI su mi rekli da za gore pomenute intervencije treba da spremim ''samo'' oko 350 za ruke, a za delove su mi dali drugi broj... Nisam ni hteo da zovem.

P.S Ljudi u Ruskom su mnogo prijatniji i dobicete info. za vrlo kratko vreme za razliku od Porsche Ade.

LADA KONZA! :lol:

Post Reply