Moja bela 2103
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Mislim da ko je koliko lada vozio nije merilo nekog znanja.Vec praksa koja se uci a to sto Josif kaze,rasklapanje,sklapanje,farbanje i samostalan rad.Moj cale je takodje vozio lade,imao specijalku,rivu i ne znam sta jos pa nema blage veze oko istih...
Last edited by Bojan on Sun Dec 16, 2007 3:49 am, edited 1 time in total.
http://suv-freak.forum-2007.com
- josif visarionovic
- Site Admin

Ako mene pitate, strucnjak je skolovan covek, specijalizovan za neki posao
Koliko je neko strucan, kada kaze da se u diferencijalu nalaze polu-osovine, a smatra sebe strucanjakom, onda to ne pije vodu. Mada, nije to toliko opasno, opasno je kada ljudi, ne zele da cuju i razmisle o tudjem misljenju. Iskren da budem, primetio sam da je ovo relativno mala zajednica, gledajuci aktivne clanove. Nekarakteriscno je da cesto izbijaju sukobi izmedju clanova zbog suprotnih stavova, stereotipa, predrasuda... Uvek neko kosenje misljenje, prelazi u licni sukob, sto nije dobro za drustvo. Zato bih apelovao na sve clanove da paze kako i sta pisu, i da svoja misljenja iznesu na takav nacin da ne uvrede drugoga. Imajte na umu i to da je ovo udruzenje ljubitelja Ladinih vozila, dakle, mi smo jedan kolektiv. A kolektiv ne sme da truli medjusobnim prepucavanjem, nismo jednog protiv drugog, vec zajedno protiv problema
Koliko je neko strucan, kada kaze da se u diferencijalu nalaze polu-osovine, a smatra sebe strucanjakom, onda to ne pije vodu. Mada, nije to toliko opasno, opasno je kada ljudi, ne zele da cuju i razmisle o tudjem misljenju. Iskren da budem, primetio sam da je ovo relativno mala zajednica, gledajuci aktivne clanove. Nekarakteriscno je da cesto izbijaju sukobi izmedju clanova zbog suprotnih stavova, stereotipa, predrasuda... Uvek neko kosenje misljenje, prelazi u licni sukob, sto nije dobro za drustvo. Zato bih apelovao na sve clanove da paze kako i sta pisu, i da svoja misljenja iznesu na takav nacin da ne uvrede drugoga. Imajte na umu i to da je ovo udruzenje ljubitelja Ladinih vozila, dakle, mi smo jedan kolektiv. A kolektiv ne sme da truli medjusobnim prepucavanjem, nismo jednog protiv drugog, vec zajedno protiv problema
We are the BorgAlekre wrote:
...Imajte na umu i to da je ovo udruzenje ljubitelja Ladinih vozila, dakle, mi smo jedan kolektiv. A kolektiv ne sme da truli medjusobnim prepucavanjem, nismo jednog protiv drugog, vec zajedno protiv problema

http://caribrod-city.myminicity.com/
http://www.operacijatrijumf.net/operacija-trijumf-studenti/orde-gogov.htm
http://www.operacijatrijumf.net/operacija-trijumf-studenti/orde-gogov.htm
- KamAZ driver
- Leonid Breznjev
Ja jedino venda bi dodo nešto 'vako...
"Мој Мишко је генија за вожњу!"
Друг Крстић сениор, свима знан
Друг Крстић сениор, свима знан
"Види тата, па то је господин Рајковић..."
- Leonid Breznjev
Grafiti Bridž... 'leba ti!
Glede aktuelnog prepucavanja, za koje mislim da je suvišno, ali mi suštinski puca prepucijum (wikipedijo, carice) za isto... celu temu bih da začinim veselim dodatkom.
Anegdota iz vremena kada su forumi pisani auto lakom na za pisanije zgodnom zidiću:
1. dan, osvanuo grafit: "RED FIRM"
2. dan, uz dodatak izgleda 'vako "RED FIRM SMRDE!"
3. dan, asesuari se nižu i grafit dobija izgled:
RED FIRM SMRDE!
SMRDIŠ TI SELJAČINO!
4. dan, narandžasti sprej i admin napisa mudru "SMRDITE OBOJICA!"
Nema ova priča nimalo veze sa temom ovog foruma uopšte, ali kako to reče jedan čo'ek "More bit' bidne, more bit' ne bidne..."
(Odsada ću redovno piti lekove, obećavam!)
Anegdota iz vremena kada su forumi pisani auto lakom na za pisanije zgodnom zidiću:
1. dan, osvanuo grafit: "RED FIRM"
2. dan, uz dodatak izgleda 'vako "RED FIRM SMRDE!"
3. dan, asesuari se nižu i grafit dobija izgled:
RED FIRM SMRDE!
SMRDIŠ TI SELJAČINO!
4. dan, narandžasti sprej i admin napisa mudru "SMRDITE OBOJICA!"
Nema ova priča nimalo veze sa temom ovog foruma uopšte, ali kako to reče jedan čo'ek "More bit' bidne, more bit' ne bidne..."
(Odsada ću redovno piti lekove, obećavam!)
"Види тата, па то је господин Рајковић..."