Ne znam zašto si toliko negativan prema SVAKOM modelu Lade koji je izašao posle 2107, uključujući i Samaru naravno. I toliko hejta i zajebancije, pa i sprdanja na račun svakog modela koji je izašao a da ili ima prednji pogon ili da nema lančanik ili da se vremenski pojavio posle Sv.2103 i naravno 2107 je zaista suvišno.
Priora je sasvim solidan automobil po pitanju dizajna i deluje onako kako većina Lada i deluje - robusno, izdržljivo i čvrsto. I svakako da je ne prave kao ranije, ali AMAN - koji automobil danas prave kao što su nekada pravljeni? Samo jedan - Yugo. Taj je bio loš onog dana kada se pojavio, loš je i danas. Svi ostali se sada prave da traju 10-ak godina i to je to. Nemaš automobila kakvi su pravljeni ranije, nebitno da li je to Lada, VW buba, Mini ili neki drugi model.
A ti prvi, kao predsednik LKS-a treba da stojiš na strani Lade i Avtovaza, a ne da kritikuješ kao što umeš. Koliko god bio "realan" ili na te stvari gledao ekonomski (a do znanja pravog ekonomiste imaš da giljaš još godine i godine), nijednom te nisam ni video ni čuo da si išta pohvalio od novijih modela. Ali nijednom, ne sećam se uopšte...
I na kraju - konstatacija da u Ladi nisu sposobni stoji koliko stoji i konstatacija da ti nisi sposoban da budeš predsednik Lada Klub Srbija. Pa još i ta želja da ih neko kupi... to ti je kao da jedva čekaš da neko iseče granu na kojoj ti sediš. Mislim, veću glupost od tebe nisam čuo u skorije vreme, zaista.
Dakle, konstatacija nikako ne stoji.
A što se tiče tvoje Lade... idi pa je farbaj ponovo. Ali ovaj put skini kedere, k'o boga te molim, a ne meni da popuješ o pranju.
Ima veze u svemu ovome svaki tvoj odgovor koji nipodaštava sve modele Lade posle 2107 - kada moram da ti "crtam". To će svako na forumu da potvrdi - slobodno otvori glasanje pa ćeš i sam videti.
Ne prave samo Rusi automobile da traju 10 godina, svi prave automobili da traju kraće nego što su nekada trajali, pa to naravno važi i za Ladu. Ako si imalo razuman shvatićeš i sam. Koji to novi japanac može da pregazi 400.000 do pola miliona "kao od šale", molim te reci mi. Koji to model posle Toyote Corolle i Honde Civic pa i Accord, koji su se uvozili 90ih? Sve posle toga traje sigurno kraće i prelazi manju kilometražu. I to bez podizanja haube? Ma daj, nemoj da se glupiraš - svaki automobil traži održavanje, da li preventivno ili "po otkazu", nije ni bitno, pa je ulaganje neminovno. I naravno da će neki model tražiti više para a neki manje, to je sasvim logično i zavisi od proizvođača.
Nove Lade nisu loši automobili, loše je tvoje površno i plitko razmišljanje kada su u pitanju nove Lade - uostalom, kao i uvek.
I to "kraj" kod mene ne pali, malo si se preračunao sinak.
Hahahahaha, neverovatno je kakav si ti prepotentan klinac, ali zaista neverovatno. Umišljeni stručnjak, kako je moj imenjak (Josif) jednom prilikom napisao za nekoga u jednoj temi. Hvala bogu pa znam ljude tebi bliske pa mi ovakvi izlivi "boljke za tuđe mišljenje" i "nekritikovanja tvog automobila" (a usput opališ jedno desetak "packi") nimalo ne dotiču. Ja najbolje znam svoj automobil i nije mi nimalo žao da dam ni deset puta više novca nego što ćeš ti ikada dati u tvoj "automobil". Ako on meni pruži zadovoljstvo vožnje i odveze me tamo gde treba da me odveze, ništa drugo mi nije važno. A ponajmanje tvoje "mišljenje".
Mani me se molim te, znam ja vrlo dobro da ti mene ne podnosiš od dana kad sam se učlanio u forum LKS (jer pravi klub, jel'te ne postoji - niti će dok si ti "predsednik" ikada postojati). Tako mi se skini sa one stvari jednom za svagda, jer ja nisam tu nimalo zbog tebe niti išta pišem zbog tebe - već zbog GOMILE ljudi na forumu koji su upravo vlasnici automobila koji ti konstantno blatiš.
Last edited by Goxxy on Mon Dec 24, 2007 5:14 pm, edited 1 time in total.
E, taman dok popijemo pivu i uradimo generalku, neko može da ti uradi airbrush... ma kakav airbrush, u Vršcu popularni šrafcigerbrush na tvojoj 2103. Lepo će da joj stoji, pored ovog postojećeg...
Pa normalno.Koliko godina imam Italijana,imao je 3 puta manje kvarova od Lade,al nema veze,meni je dobro i ovako.Sve je to sastavni deo automobila,neki je bolji neki losiji i tu se nista ne moze