Poginuli bivsi ukucani Velikog Brata

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

ZarkoIn
Automobil: Samara

Post by ZarkoIn »

Zaista velika steta zbog tri mlada zivota...

Meni jedino nije jasno da li je momak koji je po njih dosao i vozio ih na tu zurku, da li je on profesionalni vozac i da li je njegov jedini zadatak bio da ih odveze ‚‚od tacke A do tacke B'' ? Jer ako jeste mislim da on u ovom slucaju snosi izuzetno veliku odgovornost jer nikako nije smeo Elmiru da prepusta volan i dopusta mu da vozi ... :(

CA
Automobil: Лада Самара 1300с

Post by CA »

Goxxy: Nebitno da li je neko poznat ili ne. Niti je bitno da li su u pitanju ukućani VB-a, 48 sati svadbe, pa kojih god još idiotskih emisija - to uopšte i nije suština.
Ne bih se slozio s tim da emisija veliki brat nije vazna za ovaj slucaj. Samim prijavljivanjem za vb ti mladi ljudi su pokazali da ne mare mnogo za vrednosti kojima bi trebalo da streme - zavrsavanje skola, osnivanje porodica... Pogledaj osnovce - oni u najvece gledaju starije tinejdzere u dobrim automobilima, sa skupom garderobom i preskupim telefonima - i po ceo dan sanjaju o tome. Meni je u tim godinama najvaznije bilo da za sto krace vreme naucim i uradim domaci za sutra, i ostatak dana provedem u jurcanju za loptom. Nametnute "vrednosti" i besomucna jurnjava za novcem nam bukvalno razvaljuju porodicu. Verujem da su porodice ukucana dobrim delom svoju decu upoznale gledajuci ih na tv, a to je, po meni, strasno! Na svakom koraku nam ubijaju zelju da istaknemo svoju veru, poreklo, jezik. Ne valja danas biti PRAVOSLAVNI SRBIN, ali je zato sasvim u redu biti lezbejka, peder. Ne valja danas biti od pomoci onome ko je u nevolji, valja ga takvog zgaziti i stvoriti vise prostora za sebe. Ne valja danas ici u crkvu i pomoliti se, valja se (sto rece deckyNS) odati razvratu i orgijanju.
Dobar primer ovakvog uticaja je Marko, koji je u ovakvu pricu hteo da unese komediju, da raspravu sa Goxxy-jem nastavi ne birajuci povod, mesto, vreme...
U takvoj kampanji prednjaci B92, svojim programom i emisijama poput vb. Nekrsti i anti-Srbi na njihovoj tv imaju neogranicen prostor. Sekte se zovu malim verskim zajednicama, oni koji pljuju po svojem nisu izdajnici, vec gradjani sveta, borci za ljudska prava nas uce da gazimo preko leseva i to smatramo svojim uspehom. Gradjansko vaspitanje.
Propadamo vrtoglavom brzinom i to ne primecujemo. Iskusenja nas cekaju na svakom koraku, a mi im slabo odolevamo. Tesko mi je da razmisljam o trenutku kada cemo to shvatiti, jer se bojim da ce biti prekasno. Ostaje samo nada da nece biti po onoj "Imasmo te - ne znasmo te; Izgubismo te - poznasmo te".

drakal

Post by drakal »

Tragedija.

Goxxy

Post by Goxxy »

Milane, ne želim da uđem u raspravu kakva je VB emisija, jer je po mojim kriterijumima gadna i nepodnošljiva. Dakle, izlišno bi bilo iznositi uopšte miljenja o tome. Ali stvarno je besmisleno pokušavati da se unese "komedija" sprdajući se i zajebavajući na račun ovo tvoje ljudi - koji god da su.

Dakle, komentar RIP bi bio više nego dovoljan, a ne još i iskazivati toliku netrpeljivost prema VB-u.

Ps. O B92, nesrbima, sektama ili nečem drugom nije mesto na ovom forumu.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

CA

Post by CA »

Kategorija u kojoj trenutno pisemo nosi naziv "OSTALO". Mozemo se upoznavati i razmenjivati misljenja pisuci i o drugim temama, sem Lada. Ne mora svaki dijalog da preraste u raspravu, naprotiv.
Forum nosi ime "Lada klub Srbija", i to nisam zaboravio.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Da li se slazete da zakljucamo ovu temu, jer polako odosmo u off (promasujemo temu i sirimo je).

Pera

Post by Pera »

Da :)
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Goxxy

Post by Goxxy »

Apsolutno.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

CA

Post by CA »

Tesko da se pisanje o uzrocima koji dovode do ovakvih tragedija ne tice teme (valjda to zovete off).
Nema veze. Zakljucavaj.

Post Reply