ostale su jos samo neke kozmeticke promene(presvlake za sedista,korube i cd plejer )a onda mogu da se denem na planinski cross country rally
veliki pozdrav za sve ljubitelje i postovaoce VAZ-ovog ceda...

Što se tiče motora za prskalice, pitanje je šta je riknulo... Možda je crkao glavni elektromotor za prskalice ali je verovatnije da je crkao jedan od ventila koji usmerava tečnost koju glavni elektromotor potiskuje - na prednje ili na zadnje prskalice. Šta možeš da probaš - prvo isproveravaj sve osigurače, pa pokušaj onda da prespojiš elektromotor i ventil za prednje prskalice direktno na akumulator. Tj. Probaj prvo ventil - radiće samo i na ventilu ali će bacati slabiji mlaz. Pa probaj i jedno i drugo, ako radi bacaće jači mlaz.gorstak wrote:1.kao i vecini od vas ,meni ne radi pumpa za prskalica od brisaca(legendarni dekara sto mi je prodao samaru sipao obicnu vodu,sto je prouzrokovalo ocekivanu posledicu)Dal kupovati novu pumpu,koliko kosta(gde?),ili moze od drugog auta?
2.Sto se tice "mjuze" koji zvucnici su najbolji za samaru ,zbog akustike (koja velicina,snaga i marka)...ma nisam snob,niti nesto posebno naprzen na te stvari, nego, eto ,nema nista lepse kad na prolece ozeleni a unutra cist zvuk,a predamnom krivine i krivine,jel da..i jos,nema nikakve instalacije do mesta pozadi za zvucnike...dal to mogu sam da odradim ili da dajem kintu majstoru...dal je to ko ovde sam radio i kako to ide(nesto kontam,pa covek citajuci sve ovo na forumu i ne mora da ide kod majstora