Pozdrav iz Kragujevca

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

Post Reply
kizahood
Automobil: Lada Niva

Pozdrav iz Kragujevca

Post by kizahood »

Zdravo, ja sam stari-novi clan (bio clan i na onom bivsem Forumu) Djordje.

Teram Ladu Samaru 1300, '91. godiste, troja vrata, presla 123.000Km, plin:

Image

Ovaj auto vozim vec 6.5 godina i, da se pomerim s mesta, nije se desilo da me ostavi na putu za sve to vreme. Ono, bilo je kvarova na putu, ali sve nesto bez veze i lako otklonjivo, tako da mogu da kazem da mi je auto extra pouzdan.

Doduse iz zezanja imam obicaj da kazem "Ako bi mi lopovi i ukrali auto, dakle ako bi usli i nekako uspeli da ga upale, batalili bi ga posle 300 metara jer bi im se ugasio i ne bi hteo ponovo da upali". Ovo je tacno - samo ja znam da upalim moj auto i da predjem prvi kilometar a da se ne ugasi 8) Posle prvog kilometra svako bi mog'o da ga vozi :lol:

Pretekoh s njim i sudar sa autobusom, sudar sa Meckom (opisah tu zgoda-nezgodu u Pravnom kutku) i sudar sa pijanim budalama (a za koji su digli optuznicu protiv mene a na protiv njih, ali znate kako je, nas pravni sistem...), sve sa samo laksim posledicama po auto, koji i dalje ide k'o zmaj (doduse farovi biju malo u vis al' 'ebiga).

Na 100Km udahne oko 9 litara plina (otvoren put, u gradu oko 13), litar ulja ode na 3000Km, na koliko i ltar antifriza.

Gume TG-621 165/80R13
Motorno ulje: Lukoil 15W40
Menjacko ulje: Fina 20W50

kizahood

Post by kizahood »

Aaaaa, ovde je trebalo o SEBI da pisem a ne o kolima :oops:

Pa dobro, ja sam ovaj gore, imam 34 godine, diplomirani ekonomista, zivim i radim u Kragujevcu.

U kola se razumem, paaa... onako. Jedan moj drugar bi rek'o mnogo lose, drugi pak mnogo dobro, dakle zavisi od ugla gledanja. Primarno se fokusiram na dijagnostiku, a sto je po meni i najvaznije, a kako nisam bas vest sa alatom, fizicki deo odradjuje neko drugi, tj. mehanicar koji me gotivi k'o musteriju, jer dodjem, kazem "Ne radi mi to i to, popravi to i to, zameni to i to, evo ti delovi" i tako mu pola posla sam zavrsim.

Ponesto i sam popravim, tipa odblokiram kocnice, ispustim vazduh, zamenim bravu, nastelujem mesavinu i ler... Ali, struju ne cackam. A, jok ja! To sto "ne vidim a ubija" jok :lol: :lol: :lol:

E pa... to je to.

Goxxy

Post by Goxxy »

Dobrodošao kizo! :) Ne znam da li si možda svojevremeno bio na Yahoo Grupi Lada Samara Lovers, ako jesi - možda se i odande znademo.

Bro'šo i još bolje nas naš'o! :D
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

kizahood

Post by kizahood »

Jes' ima me i tamo :lol:

milan ue

Post by milan ue »

"Tamo gde je Rudnik,Milanovac grad,Kragujevac,Topola,Kosmaj,Beograd,tamo gde je Gruza,Raskovic i Knic,Mrcajevci,VUjan,Cacak i Ljubic...Svakom svoje selo najtoplije prija,a selo je moje cela SUMADIJA..." :D Dobrodosao,Sumadinac!
Oj Užice, mali Carigrade

kizahood

Post by kizahood »

Bolje te nas'o. Volem i ja da slusam "Slavuja", no me nervira sa tom pesmom nas'o Beograd i Cacak da pominje u kontekstu Sumadije, grrr...

Inace, u tvom kraju se vec dve godine za redom iscimam (i bar jednom stanem da pitam) kad iz pravca Sevojna treba da stignem na Kadinjacu. Jel' ima neki bolji put ili mora kroz centar grada?

milan ue

Post by milan ue »

Za sad mora kroz Mali Carigrad,ali najavljuju neku obilaznicu! :roll: Videcemo?!!!
A moze li ona-"Dobro jutro,Sumadijio,livadico i avlijo..."? :D
Oj Užice, mali Carigrade

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Dobrodosao. :D

Dacha

Post by Dacha »

Dobrodosao u Klub!
http://caribrod-city.myminicity.com/

http://www.operacijatrijumf.net/operacija-trijumf-studenti/orde-gogov.htm