Greje se pri brzoj voznji
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Greje se pri brzoj voznji
Vrlo cudno. Meni i ako pregreje u gradskoj, cim ubijem 100-tku van grada o'ma se o'ladi. Ma sta, i 70-80 mu je dovoljno da se o'ladi, a preko 100 mi se nikad, ali NIKAD nije pregrejao, ni na +40C.
E sad... Ne napisa na sta teras (plin/benzin).
Ako teras na benzin, ne'am blage veze sta te zeza
A ako teras na plin, moguce je da si preterano zavrn'o "cesmu" da bi ti manje trosio, a to za posledicu ima pregrevanje.
Dakle, odgovori prvo na ovo pitanje, pa da vidimo dalje.
E sad... Ne napisa na sta teras (plin/benzin).
Ako teras na benzin, ne'am blage veze sta te zeza
A ako teras na plin, moguce je da si preterano zavrn'o "cesmu" da bi ti manje trosio, a to za posledicu ima pregrevanje.Dakle, odgovori prvo na ovo pitanje, pa da vidimo dalje.
Pa ne znam bas, tad bi trebalo ventilator da se upali.
Ja sa termostatom nemam problema - zaglavio je u otvorenom polozaju i ne funkcionise
, a posto nikad ne vozim kratke ture, ni ne treba mi.
Kad bi nas'o jedan takav, cisto da probas dal' bi ti se to desavalo i bez termostata, pa da eliminises njega kao potencijalni izvor problema.
Ja sa termostatom nemam problema - zaglavio je u otvorenom polozaju i ne funkcionise
Kad bi nas'o jedan takav, cisto da probas dal' bi ti se to desavalo i bez termostata, pa da eliminises njega kao potencijalni izvor problema.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Evo jedan savet proveri termostat onaj shto otvara vodu idu 3 creva na njega redovno se kvari , a ako se ventilator ne ukljucuje stavi te termo-prekidach od bojlera mnogo je kvalitetniji i osetljiviji i naravno moze da se podeshava temperatura mozda ovo zvuchi glupo ali ja otkada sam ga stavio nemam problema sa pregrevanjem . 
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- josif visarionovic
- Site Admin