IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
moj komsija je imao specijalku sa 4 fara i plasticnim okvirima farova. to sam i skinuo sa nje kad je otisla na kilo. cuo sam da ruje taj model jos uvek proizvode?
video sam fotke te nove verzije 2106. bas su je nagrdili
moracu da docekam da dekica iz uljme batali voznju pa da kupim njegovu '77.god a onda pravo pod noz. necu se smiriti dok ne bude imala 200ks
jarko crvena, to mi je komsija, imam neku kucu tamo. koriste je da odu do vrsca jednom mesecno, inace je u ajnforu sve vreme, ta nije videla ni sneg ni kishu. nema sheme da ti kazem tacno ni ko je ni gde je, ta je bezecovana odavno
a sta mislite da zamracim zadnja stakla sa onim nalepnicama i koliko one kostaju odprilike..........
I pitanje za DEJU i druge kojei su nabudzili lade gde ima da se uzme onaj prednji deo za ladu sto izgleda spusteno izgleda mnogo jako....
Black dragon wrote:a sta mislite da zamracim zadnja stakla sa onim nalepnicama i koliko one kostaju odprilike..........
I pitanje za DEJU i druge kojei su nabudzili lade gde ima da se uzme onaj prednji deo za ladu sto izgleda spusteno izgleda mnogo jako....
nisu to nikakve nalepnice nego zatamljene folije ? neka je smesna cena 250din valjda po 1m2