ici ce na prolece motor napolje, da ga predihtujem, nabavio sam bregaste i usis granu od abarth -a i volumex kompresor, enterijer nesto na pola, ukrojio novi tepih, zvucnu izolaciju i ubacio sedista od mazde 626, tek bi trebalo da ih presvucem i crno, malo bodu oci ovako siva...
CUSTOM LADA 2106
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
ma takvim projektima nikad kraja. imam i ja ne onoj mojoj jos brdo posla
ici ce na prolece motor napolje, da ga predihtujem, nabavio sam bregaste i usis granu od abarth -a i volumex kompresor, enterijer nesto na pola, ukrojio novi tepih, zvucnu izolaciju i ubacio sedista od mazde 626, tek bi trebalo da ih presvucem i crno, malo bodu oci ovako siva...
pazi ja "vozim" na 2.0 16v ladin menjach 4 brzine i ne zuji ne krlja i ne izbacuje iz brzine jedino me je*e diff koji je od 1200 3.9 pa mi proklizava i prvu i drugu i trecu
sve zavisi kakav je menjach , inache od bmw pashe menjach al nemoj nikom da kazete
al kad niko nema da mi da samo srce diff-a a moze i "zube" za 4.3 pa da napravim shper
al kad niko nema da mi da samo srce diff-a a moze i "zube" za 4.3 pa da napravim shper
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Kupio 4 kom. sastavljena od neke honde.... bili su na porsche-u 2.0Samar-Guja wrote:Evo samo jedna stvarcica ako hocete da budzite ladin 1.5 motor dovoljno je da stavite 4 visoko-turazna karburatora, lokalne BG. motordzije ih prodaju (Karb. sa dvotockasha starijih motora Suzuki i Honda ) KEHIN-45 provereno probajte .
Nikako da ih stavim
To Sam Ja Mare
- Bax-Lada 2107
pogledajte jos jedan custom
http://lada-klub.com/viewtopic.php?p=18500#18500
http://lada-klub.com/viewtopic.php?p=18500#18500
j***** auto bez kardana
@marko 3.9 jeste brzi a kraca izlazna brzina , a meni treba 4.3 znachi duzi prenos i veca krajna brzina ima ne netu da se skine gear calculator za ladu i sve lepo pishe , meni proklizava do 3ce brzine zato mi treba 4.3 da prenesem snagu na asfalt ... a ko vozi ladin motor njemu treba kraci da bi dobio na ubrzanju
ma batali dutch, ako imas pod haubom 150ks kako sam ja ukapirao onda ti stvarno treba shper. ima ford sierra skoro svi modeli i nije tesko naci ali nece ici u ladu bez teskih prepravki. takodje nadji i neke ultra mekane gume, razlika je da se smrznes, imao sam i ja neke plasticne nazad pa je bilo idealno za drift
j***** auto bez kardana
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107