- Kompletna generalna (radilica, klipovi, karike, uljana i vodena pumpa), sređivan i čišćen menjač, promenjeno menjačko ulje, rađen druk ležaj, kompletan izduvni sistem menjan kada je riknuo (nije budžen ništa, sem vrha na zadnjem loncu)
- Promenjeni u motoru: karburator, akumulator, anlaser, komutator, alternator, gorivna pumpa (5 puta
- Od limarije sređivano: sve
- Menjano: sirena (dvozvučna), farovi (Osram Silver Star H4, 60/55W), migavci (prednji - Osram Diadem bulbs 7507LDA 21W 12V BAU15S BLK1 i bočni od Lade 110), sijalice za rag. tablicu, volan, papučice Lampa 2800.4, ručica menjača Lampa Pilot 0011.5, ručica ručne kočnice Lampa 0506.1,
- Dograđivano: Lampa za čitanje u unutrašnjosti vozila, merač temperature vozila, zvučni sistem sa 6 zvučnika, aluminijumske felne ATS sa gumama Fulda Diadem Linero 175/70 R13, sečena prednja maska i stavljena crna mrežica, patosnice Cannon Profile II Veolur Graphite, le-diode alarma na vratima, kvačice za zatvaranje vrata Lampa Racing pins aluminium, dvostruke prskalice (original VAZ), urađena delimična zvučna izolacija kabine i motorskog prostora.
Više ni sam ne pamtim šta je rađeno, već zapisujem. Od stvari koje su budžene, ne mogu se više ni setiti. Nije naravno budžena da bude trkački automobil, već lepo i sa ukusom sređen automobil kako za grad tako i za duga putovanja što je već više puta dokazala i izdržala.
Jednom me je samo izdala na putu i to baš tom prilikom kada je crknula dva meseca posle kupovine pa sam morao raditi generalnu. A izdržavala je sve i svja. I kada je nekada odbijala da radi na putu, vrlo lako sam je ubeđivao u suprotno

Eto, toliko za sada. Videćete sve njene detalje uživo, nadam se na prvom okupljanju Lada Kluba. Ostale detalje i starije slike imate na sajtu koji sam posvetio ovom automobilu