Pazite, ne moze da se kaze da je FWD bolji od RWD i obrnuto iz prostog razloga: Tu se radilo na kompromisima, i kod 4WD naravano. E sada, zavisi kome sta odgovara.
ctock diff, 43 kako ga vi ovde zovete. 205/60/13 gume, 2/3 gasa i vrti se do mile volje. prvi par 205 sam odrao za 5.000km pa procenite sami. sa uzim gumama nema kraja veselju, polovne 185 sam iscepao do zice za 20min. to ni fwd ni 4wd ne moze.
a da neces da me banujes?
napravi ti svojim rukama bilo sta sto moze da pali gume drugom pa si onda stekao pravo da raspravljas na temu.
zaradi svojim rukama ili glavom neki auto!
znam, zato oces tts
nego oce li neke fotke ili je to samo mit kao i onaj tipo 1,8?
ne koristi velika slova, sam si napisao da je to vikanje. jel ovo sukob misljenja ili priprema za tucu?
p.s.
nista licno ali za mene si klinac. nije to nista lose, i ja sam za one od 40.
ako i u stvarnom zivotu nemas autoritete to je super za tebe, samo to moras sto pre da pocnes da koristis. nije poenta isterivanjena na netu
Last edited by djape1977 on Tue Feb 05, 2008 1:28 am, edited 1 time in total.
Ljudi, preterali ste sa ovom svađom, ode i ova tema debelo u off.
Sto se tiče vrste pogona, meni najvise odgovara pogon na zadnjim tockovima jer se ceo zivot vozim u takvom autu i prosao sam dosta ekstremnih situacija sa "zadnjom vucom". Naravno oni koji su navikli na FWD ce verovatno reci slicno za pogon na prednjoj osovini. Svaki pogon ima svoje prednosti i mane, i iskljucivo od sklonosti i potreba vozaca zavisi koja je opcija za njega najbolja.