Cuvena 2105 VFTS
Izvini nisam skopcao o cemu se radi, da li o replici ili o lada/fiatu sa vft's kitom 

Naravno tu su samo slike a ulozen trud i rad i utroseno vreme tesko se prenose vizualno. Zbog kratke baze treba odraditi masu poslova, pogotovo ovde jer je motor od nissana, mislim osudite sami da li lepo rade ljudi ili ne.

Naravno tu su samo slike a ulozen trud i rad i utroseno vreme tesko se prenose vizualno. Zbog kratke baze treba odraditi masu poslova, pogotovo ovde jer je motor od nissana, mislim osudite sami da li lepo rade ljudi ili ne.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
pa kad malo pogledas trziste replika ukapiras da i nije bas sve po originalu radjeno. uzmi za primer lotus super7 replike ili shelby cobra. retko koji ima uopste tip motora kao original. prema tome replika ne znaci nuzno da se sve radi po originalu. sto se motora tice, tvrdim da je u srbiji nemoguce odraditi ladin motor tako da ima oko 200ks a da traje duze od jedne trke. jednostavnije i jeftinije je uzeti neki drugi (fiat, nissan, toyota, bmw....) koji vec u startu ima potrebnu snagu i dobiti veci stepen pouzdanosti.
nisam znao za ovu varijantu na fotkama, znaci neko je to vec odradio. tako nesto sam i imao na umu
nisam znao za ovu varijantu na fotkama, znaci neko je to vec odradio. tako nesto sam i imao na umu
j***** auto bez kardana
- KamAZ driver
И још то ниси урадио? Шта се чека? Од Сиере, а?djape1977 wrote:ja govorim o mogucnosti da se napravi nesto zaista zanimljivo, mozda i jedinstveno. zna li iko ovde za 2105 sa nezavisnim vesanjem pozadi? ja nisam cuo da je iko ikad to napravio. mene od vfts zanima jedino bodykit. sto bih ja pravio nesto sto je vec neko drugi napravio???
I još to nisi uradio? Šta se čeka? Od Siere, а?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
polako, tek sam zavrsio jedan auto. treba i pronaci skoljku 2105 sa papirima, da nije bas previse trula, i da pri tom ne kosta bas 1000e
mogla bi i sijera ali mi se vise svidja ideja sa duplim viljuskama pozadi. ako si spreman da ulozis jedan dan nedeljno svog rada u projekat - dobrodosao
mogla bi i sijera ali mi se vise svidja ideja sa duplim viljuskama pozadi. ako si spreman da ulozis jedan dan nedeljno svog rada u projekat - dobrodosao
j***** auto bez kardana
- Bax-Lada 2107
Ovakav most ja trazim od BMWa pod uslovom da je sper. I ozbiljan sam u nameri da ga satavim na 2107.
Djape nemoj tako imam pola projekta ladinog motora zavrsenog koji ceka novac da bih se sa time nastavilo. Nece trajati samo jednu trku. A i dalkje mislim da ladin i fiatov motor fabricki ne mogu da se porede
Djape nemoj tako imam pola projekta ladinog motora zavrsenog koji ceka novac da bih se sa time nastavilo. Nece trajati samo jednu trku. A i dalkje mislim da ladin i fiatov motor fabricki ne mogu da se porede