Servisi
Moderator: BokeYGTi
- James_2101
-
nenadgenius
Servisi u Novom Sadu
Postoji li neki dobar servis u Novom Sadu? Čenej je nezgodan, potrošite ceo dan, a one iz Vršačke mi ne pominjite!
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Re: servis
Koji to bese?m.deki wrote:Jel a sta je sa tim iz Vrsacke???
I mene interesuje ovo. LM, u poslednje vreme sam, zbog selidbe, promenio puno majstora i svi su uglavnom 'odradjivali' ono zbog cega sam i dosao, a samoinicijativa je bila nula. Obzirom da se ne razumem preterano u automobile, pretpostavljam da na ladi ima dosta da se radi. Idealno bi bilo kad bi neko hteo da ga ispregleda i da mi napravi listu sta sve treba da se uradi, sa okvirnim cenama, posto ne bih da ga menjam i mislim da je za te pare to jako dobar auto.
Znam da mozda puno trazim, ali to mi je jedino resenje, posto ne verujem da cu moci da isfinansiram sve odjednom. Pa, ako neko hoce, jav'te se, pa da radimo
Da, umalo da zaboravim. Zivim u Cerevicu, a radim u Novom Sadu, tako da sam na toj relaciji svaki dan.
Znam da mozda puno trazim, ali to mi je jedino resenje, posto ne verujem da cu moci da isfinansiram sve odjednom. Pa, ako neko hoce, jav'te se, pa da radimo
Da, umalo da zaboravim. Zivim u Cerevicu, a radim u Novom Sadu, tako da sam na toj relaciji svaki dan.
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v