A, da da se prestavim!Ja sam Petkovic Aleksandar (Aca) inace sam iz Batajnice !Moracu da se izvinem svima vama tesko da cu stici da ubacim slike veceras!Veliki pozdrav za sve vas
Pozdrav druze, video sam te pre neko vece u perionici u N. Banovcima. Bas sam se pitao da li znas za forum. Deluje mi kao da je tad i slikano. Nisam imao puno vremena, radio sam u komsiluku, inace bih te sigurno potrazio.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
Lepo lepo, ko bi rekao da je zaprdila u dvadesetu. Nego, jeste da se ne razumem u muziku ali zar oni visokotonci nisu lose postavljeni, zar nebi trebalo da se postave negde otprilike u visini glave, a?
Da, u Pazovi! Ma isao sam istog dana i u Banovce, pa sam se zajeb...unio. Nego da li je ono rukonaslon sa nekom pregradom za sitnice ili nesto drugo. Imam u planu da na isto mesto postavim mali frizider na 12v, samo da proverim dimenzije. Svidja mi se auto.
Sto se tice zvucnika stvarno nemem pojma kako bi trebalo da stoje po nekom pravilu tu sam ih stavio i mogu ti reci da se mnogo lepo cuje i resprsuje tupe basove!
Aleksa 01 pisi na carpetko@ptt.yu Komsije smo mozemo i kafu da pijemo Zemun-Bataja 6 min pun gas