Klima
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Bravo majstore, pun pogodak. Ja sam vec pisao o polovnoj letos (i ostao koliko vidim na prethodnoj strani duzan odgovor Josifu) jer sam sutradan otisao na more. Bilo je nesto slicno u pitanju a imala je od kontrola i neki displej iznad retrovizora koliko se secam...
Posle mora je ovaj vec bio prodao, sad je i meni cilj da nagazim neku takvu. Sa klimom Samara postaje auto za sve uslove
Posle mora je ovaj vec bio prodao, sad je i meni cilj da nagazim neku takvu. Sa klimom Samara postaje auto za sve uslove
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
choksi:
Inace uzeo sam je od lika koji radi u sloveniji ali su njegovi izbeglice i onda kad god dodje (jednom mesecno) dotera neki auto u toj klasi da proda. Rekao sam mu da me nazove obavezno ako ponovo bude neka samara, mada kaze da ih je i u sloveniji jako tesko naci(malo ih je ostalo).
Inace na njoj su potpuno nove gume 175/70/13 BF Goodreach Winter2 (stare gume mi je spakovao u gepek).
Na zadnjem sedistu kao da niko nikad nije ni sedeo, uopste enterijer je kao nov izuzev torpeda koji je krenuo da puca i tog dela oko komandi za grejanje koje su izgleda zeznuli kada su ubacivali klimu.
Nadji mi link molim te posto imam i telefon vlasnika, bas da vidim jel' to ta.Pa to je ta ista sa sajta i nije puno u slo je bila cenjena na 600e.
Inace uzeo sam je od lika koji radi u sloveniji ali su njegovi izbeglice i onda kad god dodje (jednom mesecno) dotera neki auto u toj klasi da proda. Rekao sam mu da me nazove obavezno ako ponovo bude neka samara, mada kaze da ih je i u sloveniji jako tesko naci(malo ih je ostalo).
Inace na njoj su potpuno nove gume 175/70/13 BF Goodreach Winter2 (stare gume mi je spakovao u gepek).
Na zadnjem sedistu kao da niko nikad nije ni sedeo, uopste enterijer je kao nov izuzev torpeda koji je krenuo da puca i tog dela oko komandi za grejanje koje su izgleda zeznuli kada su ubacivali klimu.
Ajde Savke ako ti nije teško, kada budeš kontaktirao tog lika što dovozi iz Slovenije, javi zato što i ja jurim neku slovenačku samaru u dobrom stanju - " dobru a jeftinu". Kako to ide sa papirima (mislim registracija, prenos...)?Inace uzeo sam je od lika koji radi u sloveniji ali su njegovi izbeglice i onda kad god dodje (jednom mesecno) dotera neki auto u toj klasi da proda. Rekao sam mu da me nazove obavezno ako ponovo bude neka samara, mada kaze da ih je i u sloveniji jako tesko naci(malo ih je ostalo).
od početka pa do kraja... LADA
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Taj lik dolazi jednom u mesec ili dva i svaki put dotera nesto sto moze da se proda ovde. Nekad je to lada nekad nesto drugo, a po njegovim recima sve manje vidja samare u sloveniji. Zamolio sam, da ukoliko ponovo bude neka samara da me obavezno prvo nazove pre nego sto da oglas, ali jos me nisu zvali. Ako me budu zvali obavezno vas obavestavam.
Pozdrav!
Pozdrav!
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!
Klime za VAZ vozila: http://www.frost-lada.com/
a moze i preko: http://www.avto-site.ru/
Problem: kako doneti.
a moze i preko: http://www.avto-site.ru/
Problem: kako doneti.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v