Pa tek sad vidimo slike
Kako si uradio ovaj "silent update". Nesto si menjao, a broj izmena je i dalje isit? Ili ti je dobra vila promenila
Dobar ti volan. Nisam obracao paznju kod ovog modela, jel to serijski volan ili neka budzevina?
Sad neki savet u vezi slika. Nemoj onolike slike da stavljas. Nista se ne vidi ako ne mogu da stanu na jedan ekran. Visok ISO ne treba koristiti bez preke potrebe. Uporedi prvu sliku sa poslednje dve. Prva je nikakva (ISO400), dok su poslednje dve odlicne (ISO100).
ok za slike,volan je placen 30e na auto pijaci u Nishu.mnogo je lepsi nego onaj kamionski ogromni....jednino sad ne radi sirena,nesto se zeznulo pa sad nece da radi
Uuuuuuu taj volan imam i ja na mojoj 2105 Mrzim ga uzas... Manji je od fabrichkog i sad se josh teze mota nego pre Al dobro ... pozitivna strana je da ti teretana ne treba. Ja sam taj volan platio 2500 dinara u prodavnici Ladinih delova u Tvornichkoj ( zemun )... Lada ti je super ochuvana
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Ne vidim problem u volanu,meni se sasvim ok okrece,cak i mnogo lako a nema servo.
@Shone89 pa vidis presla je samo 80 000 km.jel zna neko gde ima da se kupi onaj prekidac za zadnje staklo sto greje od zamrzavanja zimi i koliko bi kostalo
Dobra ti je Lada majstore, a šta ćeš kad vi u Srbiji možete za male pare kupit dijelove, a u Splitu ima samo jedna specijalizirana prodavaonica i gomila ostalih u kojima je lada na zadnjem mjestu.
pa verovali ili ne nije nista menjano sem potrosnog materijala...diskovi,ulje auspuh:Dvise puta..za sad super radi nije izgubila snagu kao kad je kupljunja,pipnem malo gas ona potpisuje ko sasava.