), da se promeni zadnji branik i ono poziciono svetlo malo dotera i to je to.
Mislim ne izgleda bar meni laicki gledano kao velki poso. Zadnja osovina je ok ostala skroz, auto ne zanosi, ako i ima nesto malo to se da lako srediti prilikom reglaze...
E sad prvo on mi reko 'ne mogu ja to, nemam hidrauliku da izvucem to' odem ja kod drugog sto mi on preporucio, on nece da radi kaze nema neke hvataljke dole da moze da ga stavi na sto, a i plasi se da je dole trap propao previse i da ce da pukne kad ukljuci pritisak...odem kod treceg, on ima neke ideje da cima sa traktor
Meni je to nesto mnogo! Da li su stvarno toliko skupi limari, ili ovaj pokusava da mi uzme pare...?? Mislim kolko tu sati moze da ima posla, zaboga, pa prethodni vlasnik je sredio sve komplet limariju, varenje, farbanje sve za 250EUR sto je bilo 100 puta vise posla + je isto bio udaran i napred pa ispeglan i sve za te pare. Ne znam.
Ovako spolja ostalo i unutra enterijer je super, menjac, amortizeri, upravljac, gume sve je solidno...Motor zeza samo na 4tom klipu, treba cesto da se menjaju svecice, otisle su karike...I karburator da se zameni. Auspuh je isto star. Akumulator sam vec morao ja da promenim.
Autoelektricara dobrog isto ne mogu da nadjem u NI da pogleda instalaciju, poveze brisace i zadnje poziciono i migavac.
Kocnice nisu nesto. Posebno je frka nekad sto rucna ne radi uopste, treba paknovi da se nameste...pitam ja ovog mehanicara sto mi stelovao nesto oko ler gasa da mi preporuci nekog, a on kaze nece to niko da radi, kocnice su zajebana stvar moz' ostanes ceo dan a da ne zavrsis poso. Mislim ljudi nisam nesto imao posla sa njima ranije, ali ovo je smesno!? Ispade da ne mogu nadjem nikoga da mi pomogne da se sredi auto kolko tolko, samo za po grad i bar tehnicki da prodje nekako
Ako zna neko dobre majstore u NI, neki dobar servis gde imaju delove za polovne lade i gde su malo ozbiljniji...Nek mi napise plz
Pozdrav svima