O Gospode, nisam rekao da se muvaju devojke preko ''Ferrariija'', vec na uzivanje koje dolazi u voznji kada je pored tebe atraktivna zenska osoba Mislim, zamisli, spicis na more u ''360 Spider'' sa devojkom! To je zivot, a ne da idem ''Ladom'', ''Kadettom'' i tim socijalama.
Fora je sto bi one muvale tebe.Ja samo cekam dan kad ce neko da dotera i to cudo u Vrsac,jer koliko mi se cini ribe su oguglale na Bmw,Mercedes,Audi i sl.
Ja bih voleo moju buduću suprugu da provozam Ferrarijem da bih sa njom podelio svoj užitak vožnje brzim automobilom. Da sam vlasnik Ferrarija ne bi on služio samo za moje uživanje, već i za zajedničko uživanje sa boljom polovinom.
Goxxy wrote:Ja bih voleo moju buduæu suprugu da provozam Ferrarijem da bih sa njom podelio svoj užitak vožnje brzim automobilom. Da sam vlasnik Ferrarija ne bi on služio samo za moje uživanje, veæ i za zajednièko uživanje sa boljom polovinom.
Jeste abt se bavi tuningom vw vozila po odavno a tu je verovatno 2.0 Gti ili abt-ov Tfsi 230 hp koji ima turbo kompresor i mehanicki kompresor koji rade uporedo (dopunjuju jedan drugog) .
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Takvog Bmw ima moj drug takodje ga drzi u shupi Bmw 2002 2000ccm turbo sa dva dvogrla karb. trosi ko lud ali za svoju potrosnju stvarno ide dobro brzi je od mnogih danasnjih automobila .
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)