ima li neko predstavu zbog cega brisaci ponekad rade a ponekad ne? Pocelo je da zeza dok radi uprvoj brzini sa prekidima nije radilo pravilno vec se zaustavljalo gde je htelo a sada nece nikako. zna li neko sta tomoze biti?
I mene su nekad zezali brisaci dok sam imao samaru. Kao sto ti rece Josif moguce da neki od pipaka na releju kod osiguraca nema dobar kontakt ili se izvlaci kad izvadis pa vratis relej...
Meni se desavalo nesto slicno prosle godine i nadam se da cu ti dobro objasniti sta sam uradio.Brisaci su odjednom stali.Kupim novi relej i nista.Izvadim motor i isprobam ga, radi.Sasvim slucajno sam provalio, na onom nosacu na koji srafis motor brisaca, neki mali okrugli deo na koji dolaze 2 zice.Dodirnem ih, brisaci rade.Posto je jako nepristupacan za skidanje uzeo sam i odsekao zice.Sad sam ih spojio direktno i brisaci rade normalno.Dan danas ne znam cemu sluzi taj deo ali brisaci rade bez problema.
znaci i dalje ista prica sa brisacima promenjen relej i opet sve po starom i zice su ok samo sto se desava da iz ko zna kog razloga nekad imam struju u dzeku koji ide do motora brisaca a nekada ne sta je uzrok tome ne znam???
Kad drzis Cekic u rukama,sve ti nekako,lici na Ekser.