Sta ste prvo u zivotu vozili?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Prosle srede sam dobio peticu iz prakse. Inace, imam cetvorku iz teorijskog dela, imamo svega tri cetvorke u odeljenju. Moram da dobijem peticu iz teorijskog, malo je zeznuto, profesor stalno postavlja trik pitanja i uvek se mora objasniti sta, kako, i zbog cega. Iskreno, ja jos uvek ne znam da vozim. Ne znam ni da krenem
Izgleda da cu nauciti u auto - skoli 
- Bax-Lada 2107
- josif visarionovic
- Site Admin

Sto se kradje od matoraca tice, ja sam to radio redovno. Sve sam molio Boga da cale ide peske na posao, pa kad ostanem sam kuci...jao sine, jos mi je garaza ukopana, a cuprija pod nekim cudnim uglom u odnosu na ulaz u garazu. Kod tebe je sve ravno koliko vidim.
Mozda ne bi bilo lose da se jedan vikend neformalno nadjemo na nekoj lokaciji koja bi svima odgovarala, npr. u BG, pa da malo popricamo oko organizacije skupa i da se uzivo upoznamo, kao i da Alekreu damo da malo driftuje.
- josif visarionovic
- Site Admin

Znam, jedni likovi iz mog kraja su kupili prvu 3 BMW, otprilike su moje godise (1989), divljali su i na kraju udarili u autobusku stanicu
Ne znam, ipak cu da rkam moju 2102 napred - nazad pa cu valjda do skupa znati da krenem. Kada mi je cale dao, krenuo sam tek iz cetvrtog puta, volim automobile i toliko se osecam retardiranim kada ne mogu da krenem, dodje mi da placem od muke.
Ne znam, ipak cu da rkam moju 2102 napred - nazad pa cu valjda do skupa znati da krenem. Kada mi je cale dao, krenuo sam tek iz cetvrtog puta, volim automobile i toliko se osecam retardiranim kada ne mogu da krenem, dodje mi da placem od muke.
Vremenom se ucis, a kradja caletovih kola mi je bila svakodnevnica, mada prvi auto koji sam vozio bio je prastari audi iz '72 valjda. Lajku sam prvo samo palio, posle isparkiravao, a onda i malo vozio i molio Boga da mi niko ne zauzme parking mesto... Secam se da mi je najveca frka bila menjanje brzina...
Sedi u kola pa malko vezbaj
a i ako prosiris dvoriste nece biti steta hihi imaces vise mesta za drift

- josif visarionovic
- Site Admin

-
nikolans78