Sta ste prvo u zivotu vozili?

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Alekre

Post by Alekre »

Prosle srede sam dobio peticu iz prakse. Inace, imam cetvorku iz teorijskog dela, imamo svega tri cetvorke u odeljenju. Moram da dobijem peticu iz teorijskog, malo je zeznuto, profesor stalno postavlja trik pitanja i uvek se mora objasniti sta, kako, i zbog cega. Iskreno, ja jos uvek ne znam da vozim. Ne znam ni da krenem :( :( :( :( Izgleda da cu nauciti u auto - skoli :(

Goxxy

Post by Goxxy »

Cccc... Alekre...

Predlažem da mu zamrznemo članstvo u klubu dok ne položi vozački ispit! :lol: :lol: :lol: :lol:
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Rus

Post by Rus »

Pa mislim stvarno daj da pomognemo coveku i da mu lepo uplatimo jednu turu na autodromu :lol: Salim bre uzmi lepo laduru pa je lagano vozikaj sa nekim starijim pored sebe cisto da ti pokaze sta treba...

Alekre

Post by Alekre »

Sta da radim kada mi je otac dao svega nekoliko puta da vozim. Ako bih uzeo Ladu bez njegovog znanja, mogao bih da se oprostim od auta dok ne kupim svoj.

Bax-Lada 2107

Post by Bax-Lada 2107 »

Pazi samo da ne prosiris dvoriste :twisted:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

:shock: :shock: :shock: e jebo te, pricas ko mator, mislio bi covek da si dosad presao bar 300 000 km. Sad pocinjem da kontam neke stvari, kao na primer da ces na skup doci sa devojkom i to autobusom. Rekoh, sto autobusom, platili bi mi benzin ako ti ne mozes. Nije frka, dodji ti na skup, dacu ti ja moju belu da vezbas ceo dan, samo se zivotno osiguraj, za svaki slucaj. :lol:
Sto se kradje od matoraca tice, ja sam to radio redovno. Sve sam molio Boga da cale ide peske na posao, pa kad ostanem sam kuci...jao sine, jos mi je garaza ukopana, a cuprija pod nekim cudnim uglom u odnosu na ulaz u garazu. Kod tebe je sve ravno koliko vidim.
Mozda ne bi bilo lose da se jedan vikend neformalno nadjemo na nekoj lokaciji koja bi svima odgovarala, npr. u BG, pa da malo popricamo oko organizacije skupa i da se uzivo upoznamo, kao i da Alekreu damo da malo driftuje.

Alekre

Post by Alekre »

Sramota kada ne mogu da krenem pa se auto muci, kao kad teras nekog coveka da vuce malter a bijes ga u bubrege... Nije o.k da ti rkam auto.
Sto se dvorista tice, garaza mi je sa desne strane, nije bas lako.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Pa niko se naucen nije rodio. Ko kaze da je odmah znao da vozi, ili je zaboravio kakve je muke imao, ili laze. :wink:
Dokle god vozis ucis nesto novo i tek posle dugo godina prakse ces se osecati siguran. Oni likovi sto u 18 ili 19 godina divljaju kolima i misle da sve znaju su obicni supljoglavci.

Alekre

Post by Alekre »

Znam, jedni likovi iz mog kraja su kupili prvu 3 BMW, otprilike su moje godise (1989), divljali su i na kraju udarili u autobusku stanicu :evil:
Ne znam, ipak cu da rkam moju 2102 napred - nazad pa cu valjda do skupa znati da krenem. Kada mi je cale dao, krenuo sam tek iz cetvrtog puta, volim automobile i toliko se osecam retardiranim kada ne mogu da krenem, dodje mi da placem od muke.

Rus

Post by Rus »

Vremenom se ucis, a kradja caletovih kola mi je bila svakodnevnica, mada prvi auto koji sam vozio bio je prastari audi iz '72 valjda. Lajku sam prvo samo palio, posle isparkiravao, a onda i malo vozio i molio Boga da mi niko ne zauzme parking mesto... Secam se da mi je najveca frka bila menjanje brzina... :lol: Sedi u kola pa malko vezbaj :wink: a i ako prosiris dvoriste nece biti steta hihi imaces vise mesta za drift :twisted: :D

Rus

Post by Rus »

Ovaj Image

Rus

Post by Rus »

Pa sta cu ti, ja sam taj vozio :lol: ako nadjem super 90 i njega cu da provozam nije nikakav problem :lol: :D

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

JA OBEC'O, svasta. Nemam pojma o cemu pricas, nisam nikada ni cuo za taj audi. :lol:

Nego kako prva trojka iz '89. Da si rekao iz sedamdeset i neke pa ajde, ali do '89 je proizvedeno bar 700 000 komada. :lol:

nikolans78

Post by nikolans78 »

Aha, ja sam prvo vozio juga 45 na polaganju, pa sam vozio rusku volgu koju smo imali. Razlika u velicini je bila tolika da sam izgrebao desnu stranu kola na granje pored puta dok se nisam navikao na sirinu :-). Posle toga je dosla lada

hura

Post by hura »

Prvi auto je naravno bila lada 2101 iz '73 xe xe, bilo je malo muke ali naucilo se...
:D
To Sam Ja Mare

Post Reply