Ali i kod Rusa imas dve vrste farova, ako se to tako moze nazvati.....tj. VAZ uzima farove i od Osvar-a i od DAAZ-a.....tako da moze biti razlika....ja sam bas hteo Osvar-ov....
da, i DAAZ daje VAZ-u farove koje ovi ugradjuju isto kao i Osvar-ove....
sad ne znam kako i gde vise....al obe firme imaju u proizvodnji farove za Samaru a i zadnja stop-svetla...
Ja imam Osram Silverstar i takođe preporučujem Hella,Philips.
Eser far koji sam kupio ima isto takvo sočivo kao DAAZ sa tim proširenim uglovima sočiva.
Ja sam, posle jednog "susreta" sa kecom, morao pod hitno da menjam prednji levi far (čitaj: ne mogu da radim bez automobila). Obrnuo sam sve radnje (u Nišu), i našao ga samo u jednoj. Koštao je ispod 20 evra, i bio je made in Indonesia(!). Pošto nisam mogao da čekam, pomirio sam se s tim da će biti po onoj "kolko para-tolko muzike". A onda je usledilo vrlo prijatno iznenađenje - sijao je kao original Rus sa desne strane! Nažalost, ne mogu da se setim marke, jedino se sećam da je bio zapakovan u plavu kutiju...
Znaci farovi na Samari mogu da se skinu (zamene) bez skidanja one plastike iznad njih i maske, pre poklopca haube, ili mora i to? Kako ono bese, sta ste rekli?
A kako se skidaju zadnja stop svetla.... jel skidao neko, jel zna, ona spoljna crvena plastika, ovo iznutra i nije problem skinuti, al ta spoljna plastika me zanima....