Kupujem peta vrata za samaru

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

choksi
Automobil: 111

Kupujem peta vrata za samaru

Post by choksi »

Kupujem peta vrata za samaru ali da budu dobro ocuvana. Bio sam kod Duleta u zarkovu ali nema,pa ako neko ima ili zna gde da potrazim u Bg ili okolini nek se javi.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Jel ti odgovara Sremska Mitrovica, da dodjes da biras i boju?

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Koja je cena? Naravno za jedna skroz OK vrata....?
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Ako ne nadjem blize bice SM. Kolko ce to zadovoljstvo da me kosta? I jel moze da se nadje cela samara stranac i za koje pare?

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Ako stignem sutra idem u SM da proverim. Moze da se nadje cela stranac, ali taj lik iz SM rastavlja samo samare i delovi mu nisu skupi. Letos sam kupio ceo prednji branik sa "Slovenca" za 10 eura, prozor za 5 eura, haubu za 40 eura, vrata za 20 eura,dva fara za 20 po komadu i gomilu druge sitnarije, poput pojaseva, elektromotora ventilatora hladnjaka, neke boce sve za 10 eura.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

U SM peta vrata skinuta sa Slovenca su 30 eura. Ima vise komada.
Za sve pojedinosti cucemo se na pm.

Pera

Post by Pera »

Da ne otvaram novu temu, imam isti problem sa petim vratima, Josife da li bi mogao da posaljes broj tog lika iz Sremske Mitrovice, ili bilo kog otpada koji "drzi" Slovence, unapred zahvalan!

vigmir

Post by vigmir »

Probaj da vidis na otpadu na Smederevskom putu.Broj je 063/770-17-14 .Ja sam kupovao neku limariju kod njega i on isto dobija Samare iz SLO.Nalazi se nekih 200-300 metara pre onog motela Radmilovac sa leve strane.

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Ja sam naleteo u Zablju na jednog lika, koji trenutno ima dva slovenca 94' . Jedan je cini mi se iste boje kao i choksijeva samara, a 5 vrata su joj kao nova (mislim da mi rece 40e bez stakla a 50e sa staklom).

Inace druga samara je crvene boje sa skoljkom koja nema trunke korozije na sebi (zadnje solje, trepne, prednji stubovi... sve ok) Za 150e gola skoljka...!
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Pera

Post by Pera »

Ljudi, hvala svima na odgovorima!
Choksi mi je dao broj lika iz SM, sto mi odgovara jer mi je Samara ostala u Bosni, pa kad nju "pokupim", najbliza mi je SM, a kolko cujem i najbolja :D.

Viqmir
Bio sam kod tog lika na Smederevskom putu, i trazi od 60 e, pa na gore za vrata koja su na rubovima zahvacena korozijom, kao to se malo ismirgla i to je to, malo sutra! Tako da se meni SM cini kao najbolja opcija!

Kod Duleta sam skoro bio i nije imao. Jos jednom Hvala svima!

Pera

Post by Pera »

Posle odlaska u SM i jos par otpada po BG-u, i blagog razocarenja:(, nasao sam u Auto Disku nova peta vrata za 5500 din, mogu vam reci da izgledaju odlicno, tako da ako neko ima slican problem (a verujem da ima:) ), predlazem ovakvo resenje, a ne da nam na otpadima traze silne pare za vec trula :?

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Ne znam zasto si se razocarao. Veoma je moguce da si dosao u vreme kada se puno toga rasprodalo.
Verovali ili ne, ti delovi se prodaju za nekoliko dana. Jos kada se cuje da je stigla neka iz Slovenije, ljudi navale, kao ludi.

Pera

Post by Pera »

Pretpostavljam da je tako nesto i bilo :cry: Ona vrata sto sam video nisu ni S od Slovenke i jedno 5 puta su losija od mojih :twisted: , a ne idem tamo bas svaki dan tako da sta je tu je. Trazio sam jos par stvari, kao sto su vozacko sediste, polica, branik, ali niceg nije bilo. Bas steta :?

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Covece, samnom su isli ljudi sa ovog foruma, cak je bilo i onih obloga gepeka unutrasnjih blatobrana sa najnovijih samara. Kada sam trazio peta vrata nekom sa foruma, ne secam se kome, bilo je bar 6 komada raznih boja i sva su bila kao nova.

Pera

Post by Pera »

Moguce, ja sad kad sam bio od limarije bilo je obicnih vrata u jedno 5 boja, a ta peta sto sam video imala su osnovnu boju korozije :twisted:Izgleda da bas nisam imao srece.
Sve u svemu od limarije i nije bas bilo nesto, mada mogu reci da sam od mehanike video bukvalno od igle do lokomotive:D.

Post Reply