Upravo sam se uclanio u LKS, te je red da se predstavim.
Zovem se Milos, '82. sam godiste; iz Pozarevca sam. Zivim, radim i studiram na Filoloskom fakultetu u Beogradu.
Lada 2101 je u nasoj porodici jos od davne '73. godine, kada ju je moj deda kupio. Pre par godina sam i zvanicno postao njen ponosni vlasnik
I nakon 35 godina u perfektnom je stanju, na njoj sve radi i funkcionise, a na vecini delova i dalje pise "сделано в ссср". (izvinjavam se moderatorima na pismu, ako je neophodno izbrisite taj deo!)
Ponovicu da sam ponosan na nju! Iako je prilicno protezirana, sto ne radim iz bojazni da bi zakazala vec iz ljubavi, kada god zakaze drugi auto kojeg koristim za svakodnevna akanja po guzvi i krace puteve (a to je bezrazlozno preuvelicani Golf II, koji vise podbacuje nego sto je ispravan), na scenu stupi Ruskinja - koja po hiljaditi puta dokaze da je kadra proci, stici i uteci
Elem, da vas ne gnjavim vise... Trenutno nisam, ali cim budem bio u mogucnosti - postavicu i fotkice kako bih vam prikazao svoju ljubimicu. Video sam da ste se ovde predstavili i svojim fotografijama, a to cu uraditi u delu foruma predvidjenim za to.
Pozdrav!
Milos