Limarija...

Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan

Pera

Post by Pera »

deckyNS wrote:Al ne razumem kako æete da menjate stubove kad je to deo školjke auta (karoserije), zar ne? Razumem krila i to....al ovo :?
Lepo ti rekli ljudi :D
Drugar je imao sudar na golfu i menjali su ceo krov i nista se nije videlo,tako da stub i ne bi bio neki problem :)

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Da li je neko proverio da li ima da se kupe?
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Pera

Post by Pera »

Proveravam ja danas,idem da kupujem neke gluposti,pa javljam :)
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Pera

Post by Pera »

Bio sam i proverio.Tih stubova vise nema,moze da se uizme cela polustranica (gde je i stub),ali to kosta 6000-7000 din,tako da bas i nije neko resenje :?

Alexa01

Post by Alexa01 »

Malko sam neuk sto se tih stvari tice, pa te molim da mi objasnis sta sve podrazumeva polustranica. Mozda to i nije tako losa cena.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.

Pera

Post by Pera »

Obuhvata unutrasnji deo blatobrana (lim koji odvaja motorni prostor od prostora gde se nalazi tocak),stub,i lim koji spaja stub i onaj prvi lim.Bar sam ga ja tako razumeo :)

Alexa01

Post by Alexa01 »

Pa mislim da u tom slucaju cena i nije bas nesto strasna. Mislim da je prihvatljiva i ta varijanta, pod uslovom da imas dobrog i proverenog limara koji ce sve to lepo da zastiti pre montaze i posle si dugo vremena miran sa tim. Ja imam generalno problem da nadjem DOBROG limara. Koga god pitam za limara, kazu "nije los ali ne bih ga bas preporucio, nekad uradi dobro, a nekad bas i ne". Odoh ja malo u off, ali eto ove teme u servisima, pa bih vas sve zamolio da date neke iskrene preporuke.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Ja sam pitao u UKR-u za tu varijantu i koliko on zna tu cak nije ni ceo stub nego samo spoljni deo....
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

zemunac72

Post by zemunac72 »

jeronimo wrote:pa postoje mesta na kojima se fabrički vari nije to tenk pa da je kupola izlivena od jednog komada čelika....
mislis punktuje?! stari punktovi se buse burgijom i vari se na isto mesto....kad se lepo uradi neprovaljuje se

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

ma da o tome pričam...koliko ima nemačkih automobila uvezenih zadnjih godina koji su sastavljani iz nekoliko komada(dva- tri) a zadnji kupci se voze i hvale kako su pazarili povoljno auto sa samo 80 000 a limarija ko čaša, itd. :lol:
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

djape1977

Post by djape1977 »

ako ti treba ljudski limar ima moj drugar u zemun polju, nije ti ni daleko, jedan od retkih koji lepo razbuse fabricke varove i onda nov deo lepo zapunktuje kako valja i treba a ne da preklapa limove i slicno...

radio je meni moj auto, veruj mi zna batica znanje

spasoje

Post by spasoje »

Koliko koštaju krila za Ladu 2103 i gde mogu da se nabave, a takođe i vezivni prednji lim? Zanima me da li nova krila imaju lajsne ili bar otvor za stare lajsne?
Ваз 2103, 1979.

djape1977

Post by djape1977 »

neces se usreciti sa limarijom sa bubanj potoka, ne odgovaraju dimenzije ni uglovi pregiba na krilima. mora da se prepravlja nov deo :roll: :?
j***** auto bez kardana

Post Reply