LADA NOVOSTI

Moderators: dejo, bgzoka

Vigi

Post by Vigi »

pa pazi ja kad sam video geely onaj uzhivo je izgledao vrh za te pare...
I ovo izgleda mnoogo lepo... spolja... te plastike i te nijanse na volanu, sireni to je proces pojeftinjenja proizvodnje... al verujem da je 1000e skuplji a da unutra ima bolju "plastiku" i josh neke kvazi luksi sitnice, hromirane neke stvarchice itd... verujem da bi svi doplatili tih 1000e a ne da kukaju sledechih n.n. godina "jao shto je losha ova plastika...."

deckyNS

Post by deckyNS »

Jedino je malo sumnjiv onaj displej na konzoli, ko zna Ruse i ko je ikada vozio Ladu zna da si Rusi vrlo tanki sa elektronikom (onom finom), svaka casr njima na tehnici, njihovo se kotrlja i na -50 i na +50, al u elektronici i uopste struji su vrlo tanki i nesigurni.

A koja je sad ovo Lada

Image

po izgledu poklopca motora deluje mi kao ova nova samo u hatchback varijanti (koju i najavljuju) ali mi je malo prerano da se vec vozi na ulici...

Uzgred, izasla je 50000-ta Priora

Image
Last edited by deckyNS on Wed Apr 30, 2008 6:15 pm, edited 1 time in total.

Vigi

Post by Vigi »

wow brzo su izbacili 50.000 na ulice... A ovu gornju ladu josh nikad nisam video :shock: :shock:

vigmir

Post by vigmir »

Prvo sam pomislio da je na gornjoj slici neki koreanac kome je ludi gazda stavio Ladin znak na peta vrata.Ali kad pogledate malo bolje sliku i kada vidite kako zadnji brisac stoji ovo je LADA 1000% :D :D :D

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

^znaci ja taj brisac ne bih ni primetio da ti nisi rekao :) alal ti vera za oko :P
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

deckyNS

Post by deckyNS »

Mislim da je pisalo Lada 2218 tamo gde sam nasao sliku...

vigmir

Post by vigmir »

Samo Rusi i Srbi mogu sebi da dozvole takav luksuz.Brisac koji brise zadnje staklo i registarsku tablicu a ujedno i obrise i zadnja vrata da ne uprljas ruke kad otvaras. :D

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

I ko posle kaze da ne znamo da pravimo kola?

Pa lepo kazu ljudi, Nemci i ostali izbacuju nove modele non stop jer - tragaju za PRAVIM. Mi sa Jugom a Rusi sa 2107 smo odavno nasli prave :D Zato se sve velike firme sad motaju oko Zastave i VAZ-a .... industrijska spijunaza :D
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

vigmir

Post by vigmir »

Salu na stranu ako je ono neka nova Lada mnogo dobro izgleda i prvi put je vidim.Kad ce to kod nas....

Vigi

Post by Vigi »

pazi mene nevorovatno podsecha na ove fotke shto malopre nadjoh na netu...
Image

Image

But the most important novelty by Lada is the substitute of the legendary "Zhiguli/124": the new Lada "2151", in the four pics above (the first pic shows the team of engineers that realized the prototype), launched in the 2002, exactly one year after the "Calina". This car features, differently from the "Samara" and the "110", the same mechanical part of the old "Zhiguli", with the longitudinal 1700 cc. engine renewed with the injection (84 hp) and the rear wheel drive. Therefore, this car will be less expensive for the Russians customers, in comparison with the front-wheel drive models. Moreover, in several Russian zones there is an higher request of rear-wheel drive cars. The coachwork, instead, is totally new (surely newer than the engine...), and also the suspensions are new. Unfortunately, the car will be produced since 2005...just one year before the "Calina"!
http://digilander.libero.it/cuoccimix/E ... lada2).htm

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Па људи, ко је овде толико нов и није пратио све оно што је писано и на овом форуму о "Пројекту Ц" у последњих пар година?

Испаде сад то неко изненађење. И прошлог лета је било фотки са сајма истог таквог чије је фотке поставио Горан. Једина новина је онај прљави хечебек – то нису показивали до сада.

Да се не помисли да је "Рено" имао нешто у стварању те нове платформе – њу је ВАЗ сам развијао од првог појављивања концепта "Лада Силует", претече Ц-а, а не од јуче пише по руској штампи да је планирано да производња почне 2009. године.

Pa ljudi, ko je ovde toliko nov i nije pratio sve ono što je pisano i na ovom forumu o "Projektu C" u poslednjih par godina?

Ispade sad to neko iznenađenje. I prošlog leta je bilo fotki sa sajma istog takvog čije je fotke postavio Goran. Jedina novina je onaj prljavi hečebek – to nisu pokazivali do sada.

Da se ne pomisli da je "Reno" imao nešto u stvaranju te nove platforme – nju je VAZ sam razvijao od prvog pojavljivanja koncepta "Lada Siluet", preteče C-a, a ne od juče piše po ruskoj štampi da je planirano da proizvodnja počne 2009. godine.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

atropin
Automobil: VAZ 2103

Post by atropin »

KamAZ driver wrote:Па људи, ко је овде толико нов и није пратио све оно што је писано и на овом форуму о "Пројекту Ц" у последњих пар година?

Испаде сад то неко изненађење. И прошлог лета је било фотки са сајма истог таквог чије је фотке поставио Горан. Једина новина је онај прљави хечебек – то нису показивали до сада.

Да се не помисли да је "Рено" имао нешто у стварању те нове платформе – њу је ВАЗ сам развијао од првог појављивања концепта "Лада Силует", претече Ц-а, а не од јуче пише по руској штампи да је планирано да производња почне 2009. године.

Pa ljudi, ko je ovde toliko nov i nije pratio sve ono što je pisano i na ovom forumu o "Projektu C" u poslednjih par godina?

Ispade sad to neko iznenađenje. I prošlog leta je bilo fotki sa sajma istog takvog čije je fotke postavio Goran. Jedina novina je onaj prljavi hečebek – to nisu pokazivali do sada.

Da se ne pomisli da je "Reno" imao nešto u stvaranju te nove platforme – nju je VAZ sam razvijao od prvog pojavljivanja koncepta "Lada Siluet", preteče C-a, a ne od juče piše po ruskoj štampi da je planirano da proizvodnja počne 2009. godine.
tacno tako.

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Bio sam i ja na sajmu automobila i malo duze sam se zadrzao oko lada :lol:
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

borcham

Post by borcham »

Lada Prototype 2116 Crash Test Side view

http://www.youtube.com/watch?v=Icj8aZvNRrg

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

To sam vec ubacio ovde :D
viewtopic.php?t=1535
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

Post Reply