Renault može jedino da ima udela u tome da se proizvodnja malo ubrzala. Verujte mi, i ja sam iznenađen brzinom kojom je ovaj model, tj. Project C došao do proizvodne trake (Prvi put prikazan na Moskovskom auto salonu 2006 godine, da li je mart ili april - ne znam, slagaću vas...). Kakav će ispasti na kraju, ne znam. Ali moguće je da ćemo se malkice razočarati sa kvalitetom plastike kao i kod Priore. Mada, znajući Lade i ruse, dogodine će dovesti Prioru sa boljom plastikom, kao što su uradili sa Kalinom. Tako će i Prioru i C dovesti - smoriti ljude lošim kvalitetom a onda ih dogodine oduševitiKamAZ driver wrote:Па људи, ко је овде толико нов и није пратио све оно што је писано и на овом форуму о "Пројекту Ц" у последњих пар година?
Испаде сад то неко изненађење. И прошлог лета је било фотки са сајма истог таквог чије је фотке поставио Горан. Једина новина је онај прљави хечебек – то нису показивали до сада.
Да се не помисли да је "Рено" имао нешто у стварању те нове платформе – њу је ВАЗ сам развијао од првог појављивања концепта "Лада Силует", претече Ц-а, а не од јуче пише по руској штампи да је планирано да производња почне 2009. године.
A ako malo bolje pogledate taj prljavi hatchback, videćete da je to ustvari Project C hatchback. Pogledajte prednje krilo, zadnje krilo, rubove, kvake... sve je isto. A i taj famozni zadnji brisač - tipično za Ladu. Mada moj ide isključivo po staklu

ako da, pre će oznaka ovog hatchbacka biti 2117 ili 2118 (jedan od ova dva je karavan, sigurno, kao što se zna da je u planu za proizvodnju). Nadole ne može da se smanjuje, to su Samare 2 (2113, 2114 i 2115).