Problem sa ladom 11o!
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- letnjikovac
Problem sa ladom 11o!
Imam ladu 110 16v 2004 godiste presla 53000 km svakih 5000 km menjam ulje, filter za ulje i sve sto treba drzim je ko malo vode na dlanu! U poslednje vreme pocela je da trza u drugoj kada je na malom broju obrtaja ja dam gas do daske i ona krene da trza ko luda inace trza u svim brzinama kad naglo pritisnem gas do kraja ranije se to nije desavalo ako neko zna nek pomogne?
Inace sam menjao lamelu pre mesec dana, svecice majstor je stavio neke super bosna da nije do njih, pumpu za vodu, kaiseve i spanere,ulje je sinteticko Arai od 5w-40w tako nesto pa pomagajte da ne uzmem sibicu i zapalim je kolko me nervira?
Inace sam menjao lamelu pre mesec dana, svecice majstor je stavio neke super bosna da nije do njih, pumpu za vodu, kaiseve i spanere,ulje je sinteticko Arai od 5w-40w tako nesto pa pomagajte da ne uzmem sibicu i zapalim je kolko me nervira?
- josif visarionovic
- Site Admin

CCC Super Bosna plagijat. Baci te svecice da ne upropastis tako dobar motor.
Imas svecice koje sve cetiri kostaju 3 eura. Sramota.
Kupi NGK svecice a na sajtu www.ngkspark.com.au/ pronadji koja odgovara za 110-ku i podesi preporuceni zazor.
Da ti bude lakse, evo ti direktan link http://www.ngkspark.com.au/PartFinder/s ... e_type.htm
Sipaj Mobil ulje, a ne Arai, pa se javi.
U 110 ide svecica NGK BPR6ES zazor 0.8 Kod nas u nekim servisima stavljaju 1.0 zazor, ali mislim da je to puno.
Imas svecice koje sve cetiri kostaju 3 eura. Sramota.
Kupi NGK svecice a na sajtu www.ngkspark.com.au/ pronadji koja odgovara za 110-ku i podesi preporuceni zazor.
Da ti bude lakse, evo ti direktan link http://www.ngkspark.com.au/PartFinder/s ... e_type.htm
Sipaj Mobil ulje, a ne Arai, pa se javi.
U 110 ide svecica NGK BPR6ES zazor 0.8 Kod nas u nekim servisima stavljaju 1.0 zazor, ali mislim da je to puno.
Ccc... Najveći problem ovde je opet što ljudi kukaju na forumu pre nego što se predstave, iako to stoji da je obavezno. A još veći i kod administratora koji svoje takvo pravilo ignorišu... ccc...
Nemojte samo mene da prozivate da sitničarim...
Nemojte samo mene da prozivate da sitničarim...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- vaz_mashina
Slažem se da bi bilo mnogo korisnije za sve, da se neko prvo predstavi pa neka onda piše o svim svojim problemima vezanim za ladu, jer smo tu da se međusobno pomažemo raznim korisnim savjetima. Na taj način stiče se neko povjerenje među ljudima (forumašima).
[size=75]TYPE 210930-20[/size]
[size=75]ENGINE 2111[/size]
[size=75]ENGINE 2111[/size]
- finaldesign
Re: Problem sa ladom 11o!
oprosti sto ti kvarim temu, ali ako nije tajna, koliko te izaslo mjenjanje lamele?letnjikovac wrote:Imam ladu 110 16v 2004 godiste presla 53000 km svakih 5000 km menjam ulje, filter za ulje i sve sto treba drzim je ko malo vode na dlanu! U poslednje vreme pocela je da trza u drugoj kada je na malom broju obrtaja ja dam gas do daske i ona krene da trza ko luda inace trza u svim brzinama kad naglo pritisnem gas do kraja ranije se to nije desavalo ako neko zna nek pomogne?
- letnjikovac
Zovem se Dusan iz Sapca, 26 godina, studiram stomatologiju to je to!
Imam crnu ladu 110 16v 2004 godiste kupio sam je u Beogradu u Euroladi i platio 7150 eur za kes! Inace pre lade sam imao Mercedes 123 240 d ili kako ga kod nas zovu ciganska sreca, opel kadet kockicu 1.6!
Lamelu,druk lezaj i korpu mi je cale kupio u Moskvi i platio oko 5000 din zamenu lamele sam platio 2500 dinara!
Za ove tri godine na ladi sam zamenio to se pre zvala razvodna kapa za svecice e sad kako je zovu ne znam, deo koji regulise polozaj nekog leptira, motor stop neki deo za regulisanje dal ler gasa tako mi je majstor rekao, plocice i paknove na kocnicama, nove gume,kaiseve spanere,filtere, niko od majstora do sad nije menjao filter za benzin a ja ne znam gde je da ga sam zamenim, pumpu za vodu to je to!
Imam crnu ladu 110 16v 2004 godiste kupio sam je u Beogradu u Euroladi i platio 7150 eur za kes! Inace pre lade sam imao Mercedes 123 240 d ili kako ga kod nas zovu ciganska sreca, opel kadet kockicu 1.6!
Lamelu,druk lezaj i korpu mi je cale kupio u Moskvi i platio oko 5000 din zamenu lamele sam platio 2500 dinara!
Za ove tri godine na ladi sam zamenio to se pre zvala razvodna kapa za svecice e sad kako je zovu ne znam, deo koji regulise polozaj nekog leptira, motor stop neki deo za regulisanje dal ler gasa tako mi je majstor rekao, plocice i paknove na kocnicama, nove gume,kaiseve spanere,filtere, niko od majstora do sad nije menjao filter za benzin a ja ne znam gde je da ga sam zamenim, pumpu za vodu to je to!
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Naprotiv, bas tako se testira da li je sve u redu sa motorom, podesenost paljenja i dovod goriva. Ako je sve u redu kad ides 4-tom 30-40 km/h i stisnes gas do daske treba da cimne, da povuce naglo, a ako nesto nije u redu, ima da secka, da trokira, moze cak i da se ugasi.Marko wrote:Prva stvar. Nikada se na malim obrtajima ne stiska gas do daske, vec je prebaci u nizu pa onda nacepi.
Paljenje pretpostavljam da je nastelovano. Jedine logicne stvari su mi ubrizgavanje goriva, tj. brizgaljke, tj. karb, u zavisnosti koju varijantu imas...
- vaz_mashina
Prije nego što ti poželim dobrodošlicu, zamolio bih te da se predstaviš u "Predstavljanja" pa da ti i ostali učesnici foruma požele isto. Ovde ćemo nastaviti da raspravljamo o tvom problemu sa 110-kom i nastojati da ti što više pomognemo, a i ti nama. Pozdrav i dobrodošao.letnjikovac wrote:Zovem se Dusan iz Sapca, 26 godina ...
- josif visarionovic
- Site Admin

Dobro kada ja kao administrator nisam reagovao, ne morate toliko coveka da napadate. Cim je odmah poceo da kuka pretpostavio sam da su ga bas stisli problemi. Jel vidite kakvog majstora ima? Nije ni cudo da je sav zbunjen.
Hajde vlasnici 110-ki pomozite mu.
Letnjikovac (Dusan) je buduci Cika-Zuba i ako budemo dobri mozda cemo kao clanovi foruma i kluba imati popust za proteze.
Hajde vlasnici 110-ki pomozite mu.
Letnjikovac (Dusan) je buduci Cika-Zuba i ako budemo dobri mozda cemo kao clanovi foruma i kluba imati popust za proteze.
- letnjikovac
- vaz_mashina
Ma koga napadajosif visarionovic wrote:Dobro kada ja kao administrator nisam reagovao, ne morate toliko coveka da napadate
da li ti se desava da kada stajes na semaforu, kada pritisnes kvacilo, padne broj obrtaja ispod 850 ili se cak i ugasi?Al imam novi problem do pre mesec dana ja upalim auto i on radi normalno e sad ja ga upalim on se odma ugasi tako dva tri puta i posle toga radi normalno bez obzira da li je vruc ili hladan?
- letnjikovac
Da u poslednje vreme padne broj obrtaja skoro do 500 nekada se i ugasi bio vruc motor ili hladan!bgzoka wrote:da li ti se desava da kada stajes na semaforu, kada pritisnes kvacilo, padne broj obrtaja ispod 850 ili se cak i ugasi?Al imam novi problem do pre mesec dana ja upalim auto i on radi normalno e sad ja ga upalim on se odma ugasi tako dva tri puta i posle toga radi normalno bez obzira da li je vruc ili hladan?