Lada Samara fabricka knjiga-uputstvo
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Goxxy, ja sam nesudjeni dizajner profesionalac, ili kako kazes amater, sto kaze nas narod samouk.
Ako imas neki dizajn rado bih video sta to crtas i mogu da ti posaljem neke moje radove.
Ako nadjem vremena mozda i nacrtam novu Samaru.
Daj bre Goxxy stavi neke losije slike tvog Sputnika, nabijas mi komplekse covece, treba da me bacis na trosak da i ja napravim od Samare Sputnika.
Ako imas neki dizajn rado bih video sta to crtas i mogu da ti posaljem neke moje radove.
Ako nadjem vremena mozda i nacrtam novu Samaru.
Daj bre Goxxy stavi neke losije slike tvog Sputnika, nabijas mi komplekse covece, treba da me bacis na trosak da i ja napravim od Samare Sputnika.
Sledeci auto Priora coupe.
Ne crtam već godinama automobile, nažalost. Svojevremeno sam to radio, tamo negde sredinom srednje škole a posle sam sa početničkim znanjem Photoshopa prebacio neke crteže u elektronski format. Ali pošto nisam imao kinte za obrazovanje u ovom smeru - završio sam na saobraćajnom fakultetu.
Ali ovo što ću okačiti, to su matoriiiiii crteži žestoko. Baš, baš, baš. Neki i do 11-12 godina

Evo, kada si već zaljubljenik u autobuse, crtkao sam i ja par komada

I ne brini za komplekse, izlečiće se vremenom (kako vreme prolazi, ulažeš u auto i sređuješ ga
). A i ja valjda pomažem svim samarićanima sa korisnim predlozima, pa ko hoće da sredi svoju Samaru - neka izvoli 
Ali ovo što ću okačiti, to su matoriiiiii crteži žestoko. Baš, baš, baš. Neki i do 11-12 godina

Evo, kada si već zaljubljenik u autobuse, crtkao sam i ja par komada

I ne brini za komplekse, izlečiće se vremenom (kako vreme prolazi, ulažeš u auto i sređuješ ga
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- zlatkodesign
Goxy interesantni dizajnerski radovi,usput prociitao sam di si web dizajner, jel imas neki sajt osim onih za Sputnika da posetim.
Sto se tice ulaganja u Samaru vec sam dostigo oko 13-14000 dinara,koza za volan,koza za menjac,filteri, ulje,presvlake,patosnice,dve nove gume,balansiranje svih felni,nova zadnja brava sa novim uloscima-bravama za oba prednja vrata, nove svecice i mislim da je to sve za sad,ali planiram jos par hiljada da dam za nove kablove za svecice i nove kajseve koji su kao zamenjeni ali ce majstor ipak to da pogleda. Planiram da mi proveri-nasteluje paljenje,mada pali dobro, i da mi nasteluje ventile ili bar da ih pogleda, mozda Lada poleti posle svog ovog remonta.
Ja bih stvarno voleo da i moja Samara izgleda kao tvoj Sputnik ali nemam bas mnogo vremena jer imam klinca od 8 meseci......
Sto se tice ulaganja u Samaru vec sam dostigo oko 13-14000 dinara,koza za volan,koza za menjac,filteri, ulje,presvlake,patosnice,dve nove gume,balansiranje svih felni,nova zadnja brava sa novim uloscima-bravama za oba prednja vrata, nove svecice i mislim da je to sve za sad,ali planiram jos par hiljada da dam za nove kablove za svecice i nove kajseve koji su kao zamenjeni ali ce majstor ipak to da pogleda. Planiram da mi proveri-nasteluje paljenje,mada pali dobro, i da mi nasteluje ventile ili bar da ih pogleda, mozda Lada poleti posle svog ovog remonta.
Ja bih stvarno voleo da i moja Samara izgleda kao tvoj Sputnik ali nemam bas mnogo vremena jer imam klinca od 8 meseci......
Sledeci auto Priora coupe.
Kako da ne, imam dosta svojih sajtova, neki su aktivniji a neki mnogo manje 
Goxxy's Personal Thoughts
ratkovićdesign
Goxxy's Home Page v3.0
Goxxy's Reincarnation
Jedan od osnivača dizajnerskog foruma DesignersNetwork - koji više ne ažuriram, zbog izuzetnog manjka vremena.
A od onoga što nisam lično pravio, već su profili na sajtovima, to je na sledećim adresama:
Lada Sputnik 1.3s
Galerija slika na Flickr-u
Linkedin profil
YouTube video - ovde imaš dosta video fajlova o Sputniku
Pa ti slobodno navali, pogledaj šta te interesuje
ratkovićdesign
Goxxy's Home Page v3.0
Goxxy's Reincarnation
Jedan od osnivača dizajnerskog foruma DesignersNetwork - koji više ne ažuriram, zbog izuzetnog manjka vremena.
A od onoga što nisam lično pravio, već su profili na sajtovima, to je na sledećim adresama:
Lada Sputnik 1.3s
Linkedin profil
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
kul rasirio si se po netu postenoGoxxy wrote:Kako da ne, imam dosta svojih sajtova, neki su aktivniji a neki mnogo manje
ratkoviædesign
Goxxy's Home Page v3.0
Goxxy's Reincarnation
Jedan od osnivaèa dizajnerskog foruma DesignersNetwork - koji više ne ažuriram, zbog izuzetnog manjka vremena.
A od onoga što nisam lièno pravio, veæ su profili na sajtovima, to je na sledeæim adresama:
Lada Sputnik 1.3s
Linkedin profil
Ajd kad sutra stavim na fles disk neke moje crteze/dizajne napravicu temu za to da ne off-ujemo ovde coveku...
Ma nisam se ja raširio tek tako, jednostavno to je posao koji sam nehotice i nenamerno započeo pre 11 godina... A sve ovo sa početka spiska sam sam pravio, dok su ovo na kraju spiska profili na nekim poznatijim sajtovima.
Ono što se aktivno koristi su taj moj blog, ratkovićdesign, Sputnikov sajt i galerija slika. Sve ovo ostalo se ili ne updateuje ili jako retko.
Ono što se aktivno koristi su taj moj blog, ratkovićdesign, Sputnikov sajt i galerija slika. Sve ovo ostalo se ili ne updateuje ili jako retko.
- zlatkodesign
- zlatkodesign
- zlatkodesign
- zlatkodesign