Gume Tigar Sigura
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Gume Tigar Sigura
Pre neki dan sam namontirao dve prednje nove gume,stavio sam dosta reklamirane Tigar Sigura 175/70 R13.
Prvi utisak je da su gume izuzetno meke i voznja sa njima je zaista prijatna, imaju tri duboke sare za istiskivanje vode, dublje su nego sto izgledaju naa reklamnim fotografijama, jedino smatram a mozda i nisam u pravu da je sara previse letnja,neznam kako ce se auto ponasati zimi na snegu.
Cena ovih pneumatika u Leskovcu je oko 2500 din. po komadu.
Nadam se da sam nekom pomogo pri izboru buducih novih guma.
Pozdrav.
Prvi utisak je da su gume izuzetno meke i voznja sa njima je zaista prijatna, imaju tri duboke sare za istiskivanje vode, dublje su nego sto izgledaju naa reklamnim fotografijama, jedino smatram a mozda i nisam u pravu da je sara previse letnja,neznam kako ce se auto ponasati zimi na snegu.
Cena ovih pneumatika u Leskovcu je oko 2500 din. po komadu.
Nadam se da sam nekom pomogo pri izboru buducih novih guma.
Pozdrav.
Sledeci auto Priora coupe.
- milicevicv
- zlatkodesign
Re: Gume Tigar Sigura
Šara igra ulogu, ali je zimi znacajniji sastav gume i njeno ponasanje na niskim temperaturama.zlatkodesign wrote:mozda i nisam u pravu da je sara previse letnja,neznam kako ce se auto ponasati zimi na snegu.
- zlatkodesign
Ako ova drzava ostane normalna, za sledecu zimu bismo svi trebali da imamo zimske pneumatike.
Doduse zime u LE i nema mnoigo, al ipak...
JA sam digao ruke od tigra kupovinom Amtel guma koje su extra legle na Smaru, i posle 20.000 predjenih km, od proslog jula, nemaju znake ostecenja bokova, sto je kod Tigra TG621 uvek bilo pravilo...
Doduse zime u LE i nema mnoigo, al ipak...
JA sam digao ruke od tigra kupovinom Amtel guma koje su extra legle na Smaru, i posle 20.000 predjenih km, od proslog jula, nemaju znake ostecenja bokova, sto je kod Tigra TG621 uvek bilo pravilo...
- zlatkodesign
Napred mi je Tigar 621 a pozadi su starije wintera koje cu da zamenim novim sigura gumama.Dok sam za zimu spremio 4 nove wintere koje su mi na celicnim ladinim felnama a 621 je na alu i siguru cu da stavim na alu felne koje vozim od proleca leto i jesen pa kad dodje zima i sneg samo promenim tockove sa wintera gumama.Kad prodje zima onda vracam alu felne sa letnjim gumama.
- zlatkodesign
Ahm,ovaj...trenutacno ima novca za dve gume(zimske),pa nesto kontam da samo i njih kupim,i da ih metnem napred,a da ostavim ove koje jesu pozadi,ili je to losa varijanta(dobro,nemojte se mnooogo smejati
).Jel moraju sve cetiri da budu zimske,ili moze dva-dva?Profil je 175/70...
i pitanjce..koja od Sigura?
i pitanjce..koja od Sigura?
TNG?.....Aaaaa,plin,tj LPG!!! ....Ugradio!