Kupio sam foliju, e sad cuo sam da je dosta tesko to postaviti i da dosta propadne u tom procesu,,,,jel imate mozda neki savet kako postaviti sto bezbolnije....
pumpica za vodu, isečeš folije koliko ti treba, pomoć ako je imas, i fem za kosu, lagano i sa puno strpljenja zalepićeš foliju, da li si dobio uz foliju komad plastike za izbacivanje vazduha ispod folije :
Ovaj spojler koji sam nekada imao na Ladi je od Kadeta GT (jaje). Uz malo pilanja i kitovanja dosta dobro se uklopio. Nažalost nemam slike perioda kad a je bila spuštena i sa alu felgama kao od ovog Kadeta sa slike.
znaci moze da se postavi i bez autolimara? jel si ga vario ili srafio pa moze da se skida....ja imam neku ideju da bi moglo da se srafi pa skida po potrebi....
Da ne znas slucajno od kojih jos kola bi mogli da se skinu takvi "spojleri" a da koliko toliko pasuje na ladu...
Jos jednom svaka cast. prosto a daje neki specjalan smek
pa bax je na ladu 2107 uz puno muke stavio koliko se ja secam od alfe 33-ke.... a za ostale sta donekle pasuje stvarno neam pojma al i mene to izuzetno interesuje !
Ako imas imalo "mota" ne treba ti limar. Spojler je plastični pa se lako može uvijati. Zašarafljen je na 4 šarafa. Ona dva od gumenih odbojnika sto drze branik i jos dva ispod plastičnih krajeva tako da se može skidati.
Od kojih jos auta bi moglo pristajati zaista ne znam. Na ovaj sam slucajno nabasao i primjetio da bi dobro stajao.
Sad sam to sve počupao jer Ladu želim dovesti u originalo stanje.
Ta neka tunning faza me prosla.
pomagajte ljudi sa savetima, danas sam upropastio ono celo pakovanje folije za zatamnljivanje, ne mogu nikako da ga izravnam, tj da izbacim vozduh pa ostaje naborano.....